Проблем след смяна на двигател
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем след смяна на двигател
Здравейте колеги ..
След подмяна на двигател на компакт 316 монтирахме 1.8 ис и неиска да запали на бензин .. тъй като предния двигател имаше гас я вързахме и нея
трудно с гърмежи и т.н запалва на гас прехвърляме на бензин и двигателя работи перфектно огасили се няма палене на бензин
отностно кабели маси горвни маркучи и т.н всичко е прегледано поне 10 пъти всичко си е на мястото ...
ако някои има идея или се е зблъсквал с тоя проблем ще се радвам да даде малко акъл
компакта беше 1.6 и е 97 година / ис-а е 92
мерси предварително на всеки помогнал
След подмяна на двигател на компакт 316 монтирахме 1.8 ис и неиска да запали на бензин .. тъй като предния двигател имаше гас я вързахме и нея
трудно с гърмежи и т.н запалва на гас прехвърляме на бензин и двигателя работи перфектно огасили се няма палене на бензин
отностно кабели маси горвни маркучи и т.н всичко е прегледано поне 10 пъти всичко си е на мястото ...
ако някои има идея или се е зблъсквал с тоя проблем ще се радвам да даде малко акъл

Re: Проблем след смяна на двигател
F0rbidden написа:Здравейте колеги ..
ако някои има идея или се е зблъсквал с тоя проблем ще се радвам да даде малко акъл![]()
Изолирахте ли EWS-a?
Ако не сте го изолирали няма да запалите.Махнете EWS-а от буксата,отрежете и вържете на късо 2-та най-дебели кабела(не помня цвета на кабелите),защото иначе няма да върти на стартер.След като направите тази процедура,би трябвало веднага да запали.
ще го пробвам колега ... да нестане някоя беля само
а така както ми го казваш има голяма логика да е така тъй като мойто има имобилайзер а това от което свалихме двигателя няма тъй като е 92г.
ще пиша за резолтат тъй като колата я заминах снощи и е на 120км от мен ,но ще отиде човек да пробва
ако стане ще черпя

а така както ми го казваш има голяма логика да е така тъй като мойто има имобилайзер а това от което свалихме двигателя няма тъй като е 92г.
ще пиша за резолтат тъй като колата я заминах снощи и е на 120км от мен ,но ще отиде човек да пробва
ако стане ще черпя

F0rbidden написа:ще го пробвам колега ... да нестане някоя беля само![]()
ако стане ще черпя
Беля няма да стане

Успех!И после да кажеш какъв е резултата.
Успех!И после да кажеш какъв е резултата.
Мерси колега колата пали и работи кажи какво да черпя

F0rbidden написа:Успех!И после да кажеш какъв е резултата.
Мерси колега колата пали и работи кажи какво да черпя

6 мнения
• Страница 1 от 1