Задницата ми се люлее
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- patkana1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw e39
- Мечтае да кара: Bmw е38
Re: Задницата ми се люлее
Еми явно доста от вас колеги имат този проблем,сега ходих пак при едно момче във един сервиз и той ми каза че са тези тампони на носачите към купето,но ми каза че и амортисьорите са меки и трябва да се сменят,на първо място ще сменя тампоните и ще направя реглаж и ще видя как е дано не се люлее повече,че сега е ужас направо и едно неприятно тропане се чува и задницата се клати наляво надясно,понякога си мисля че ще изхвърча от някъде....
- gtdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e90 318i 143кс
Здравейте колеги, съсвсем отскоро съм собственик на е46 преди фейслифта, и имах възможността да покарам колата едни 300 км извънградско. Като цяло, засега съм доволен от автомобила, но едно силно люшкане доста ме притесни. По-магистралата със висока скорост по-една неравност колата много силно се люшкаше наляво-надясно...
И по-скоро задницата.. за малко в другата лента да отида... Това през целия път, задницата играе доста неприятно и доста опасно се държи като цяло с това люлеене. Прочетох мненията дотук и виждам опциите - задни амортисори, тампони на носачи, мост.. Моят задния амортисор е заминал и е омаслен, но някак не мога да повярвам, че толкова силно люлеене може да е от амортисор. По-скоро имам чувството че моста ми се е откачил... Все още нищо не знам като цяло за модела, така че всяко мнение би бми било от полза.. 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
gtdriver написа:Здравейте колеги, съсвсем отскоро съм собственик на е46 преди фейслифта, и имах възможността да покарам колата едни 300 км извънградско. Като цяло, засега съм доволен от автомобила, но едно силно люшкане доста ме притесни. По-магистралата със висока скорост по-една неравност колата много силно се люшкаше наляво-надясно...И по-скоро задницата.. за малко в другата лента да отида... Това през целия път, задницата играе доста неприятно и доста опасно се държи като цяло с това люлеене. Прочетох мненията дотук и виждам опциите - задни амортисори, тампони на носачи, мост.. Моят задния амортисор е заминал и е омаслен, но някак не мога да повярвам, че толкова силно люлеене може да е от амортисор. По-скоро имам чувството че моста ми се е откачил... Все още нищо не знам като цяло за модела, така че всяко мнение би бми било от полза..
Колега изпуснали амортесьори+вероятност за скъсано купе там където се хваща моста за него.
Е46 преди фейса страда от това.

- gtdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e90 318i 143кс
Моите уж са правени, тоест роговете са заварявани. Ще ги погледна пак, но много се надявам да е само от амортисьорите 

34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3