Ключалката на колана ми отказа!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Ethereal
- Потребител
-
- Кара: мързеливо Е90
- Мечтае да кара: BMW 507
Ключалката на колана ми отказа!
Вчера колана ми отказа да "щракне" на мястото си. Машинката просто не го задържа... Не можах да намеря как да я отворя за да проверя какво се е случило...
Хора, имате ли идея дали е поправимо, демек дали може да се отвори и как, или трябва да сменя с нова.
Освен това ме интересува дали знаете ключалките на коланите на автомобилите стандартни ли са или всякак марка си има свой стандарт... Иначе казано, дали ако се наложи да поръчвам нова, трябва задължително да се взема BMW, или може друга?
Ако на някой му се намира здрава такава за продан (лява шофьорска) и е на прилична цена - да пише на ЛС... Трябва ми днес в рамките на деня!!!
Благодаря предварително!
Хора, имате ли идея дали е поправимо, демек дали може да се отвори и как, или трябва да сменя с нова.
Освен това ме интересува дали знаете ключалките на коланите на автомобилите стандартни ли са или всякак марка си има свой стандарт... Иначе казано, дали ако се наложи да поръчвам нова, трябва задължително да се взема BMW, или може друга?
Ако на някой му се намира здрава такава за продан (лява шофьорска) и е на прилична цена - да пише на ЛС... Трябва ми днес в рамките на деня!!!
Благодаря предварително!
Уморен съм!
- Ethereal
- Потребител
-
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Мен ако питаш коланите не са майтап работа, ако имаш възможност купувай си една нова машинка да не и се притесняваш!
- Ethereal
- Потребител
-
5 мнения
• Страница 1 от 1