Проблем при потеглянето РЕШЕН

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 325 TDS

Проблем при потеглянето РЕШЕН

Мнение от stambeto_rs » 20 Юли 2012, 14:12

Здравейте. От известно време колата ми е като удушена. Като спра на баир и потегля колата веднага иска да гасне все едно тръгвам на 2ра, с повечко газ и някъде на около 2 и нещо оборота тръгвам в момента и пак трудно набира. Днес си заредих климатика и дори и на равното иска да гасне много трудно набира, като влезе в турбина върви. Та въпрос са ми е може ли да е от дюза това нещо или... не знам и аз?
Последна промяна stambeto_rs на 21 Юли 2012, 17:18, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Проблем при потеглянето при TDS

Мнение от vladobate » 20 Юли 2012, 21:19

МАП- преглеждаш там ли си е маркучлето и здраво ли е и чистиш , после цедка в резервоара на помпата.

Потребител
Аватар

Мнение от maslinkov » 20 Юли 2012, 21:20

А с изключен климатик пак така ли е?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stambeto_rs » 20 Юли 2012, 21:34

vladobate написа:МАП- преглеждаш там ли си е маркучлето и здраво ли е и чистиш , после цедка в резервоара на помпата.
утре съм на диагностика щото ту се губи, ту се оправя и колата няма оная тяга от преди година.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stambeto_rs » 20 Юли 2012, 23:01

maslinkov написа:А с изключен климатик пак така ли е?

да но по малко, но много зор вижда по баир. Ако спра и тръгна а баир колата е склонна да загасне :(
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от maslinkov » 21 Юли 2012, 8:52

stambeto_rs написа:
maslinkov написа:А с изключен климатик пак така ли е?

да но по малко, но много зор вижда по баир. Ако спра и тръгна а баир колата е склонна да загасне :(

Аз съм с малкия ТДС и на вкл. климатик на баир почна да забива нос при ускоряване и тръгване отвреме на време. Вчера ми премигна като че ли за момент , и лампата на алтернатора. Чистачките ми също поумират на вкл. климатик. Всичко това под 2000об. /без турбото/ Скоро ми е време за смяна на маслото и горивния филтър и ако не се оправи, ще ревизирам цедката, я после и алтернатора.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stambeto_rs » 21 Юли 2012, 17:02

stambeto_rs написа:Здравейте. От известно време колата ми е като удушена. Като спра на баир и потегля колата веднага иска да гасне все едно тръгвам на 2ра, с повечко газ и някъде на около 2 и нещо оборота тръгвам в момента и пак трудно набира. Днес си заредих климатика и дори и на равното иска да гасне много трудно набира, като влезе в турбина върви. Та въпрос са ми е може ли да е от дюза това нещо или... не знам и аз?

Колеги за щастие реших проблема :lol: изчистиха ми компа имаше 2 грешки и дебитомера беше замърсен. Почистен е и колата върви пак като стрела. Ако смятате, че темата е излишна трийте
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
Мечтае да кара: Самолет

Re: Проблем при потеглянето РЕШЕН

Мнение от darko1 » 21 Юли 2012, 17:29

колега би ли споделил,къде ти я закачиха да го имам в предвид,че миналата година ми се наложи,а не останах доволен от там където ходих,мерси предварително :)

Назад към E36