325 тдс проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- vlaikov44
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 730d
325 тдс проблем
Вчера както карах на магистралата заби муцуната 2-3 пъти светна ми лампата за дюзите и угасна и ме остави и на магистралата не можах да я запаля и се наложи да я дърпам моля за помощ какъв може да е проблема благодаря предварително 

Re: 325 тдс проблем
Имаш ли нафта? Качествена ли е? Аз така като заредих един боклук от Лукойл и светна дюзата и колата изгасна, смених горивото и се оправи.
Виж дали изобщо стига нафта до ГНП-то.
Ако не е това виж кабела на умната дюза, виж дали работи и ел. клапана на ГНП-то.
И накрая диагностика, най-много да изкара датчик колянов вал.
Виж дали изобщо стига нафта до ГНП-то.
Ако не е това виж кабела на умната дюза, виж дали работи и ел. клапана на ГНП-то.
И накрая диагностика, най-много да изкара датчик колянов вал.
- vlaikov44
- кандидат ентусиаст
-
Ами проверих маркучите и преди и след горивния филтър хвърля нафта значи стига нафта до гнп-то
- gogoferrari
- Потребител
-
- Кара: e46 330d touring
- Мечтае да кара: f30
Същият проблем го имах и аз. На няколко пъти изгасваше на магистралата и след това не ще да пали. След 10 мин пробване запали и вървя около 50 км и след това пак същият номер и така 4 пъти. Криво ляво се прибрах, след което на сервиз и се оказа помпата за нафта в резервоара - смених я и от тогава съм без проблеми.
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
- vlaikov44
- кандидат ентусиаст
-
Сложно ли се стига до този датчик на коляновия вал и дали е скъп,мисля че е или от него или от умната дюза помпата в резервоара сам я сменял и и знам симптомите ако беше от нея лампата за дюзите на таблото нямаше да ми светне
Виж си клапана на ГНП поне лесно се пробва. Ако е дюза ще запали макар и да работи лошо.
7 мнения
• Страница 1 от 1