Часовника на колата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Часовника на колата
Ок, знам ще ми се смеете ама ето на- не знам как по дяволите да си настроя скапаният часовник
... начина май е да махна клеймите на акумулатора... четох книжки, глупости - ядец! НЕ става и не става! Моля Ви
за помощ!
( иначе сега сме още на зимно време в колата) П.С. Естествено часовника е дигитален... хе хе хе 

Ако ви е страх от хулигана на пътищата - карайте го!
- Glamav
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '02
- Мечтае да кара: 850i или M6
Същата работа е и при мене, в книжката пише да се задържи някъв си бутон повече от 3 мисля секунди и почвало да мига .... ама при мене не се получава... 

Glamav написа:Същата работа е и при мене, в книжката пише да се задържи някъв си бутон повече от 3 мисля секунди и почвало да мига .... ама при мене не се получава...
това го пише в книжката ама не става - съгласен съм!

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Натискаш и задържаш бутона UHR май така беше и като почне да мига точката м/у чеса и минутита с бутоните DAT/MIN и UHR/там каквото беше абе те са едно до друго и настройваш часа
dinozab написа:Натискаш и задържаш бутона UHR май така беше и като почне да мига точката м/у чеса и минутита с бутоните DAT/MIN и UHR/там каквото беше абе те са едно до друго и настройваш часа
само да излезна в почивка ще тествам и ще докладвам! Мерси!
- Yojimbo
- кандидат ентусиаст
-
И аз му се мъчех известно време без особен ефект и накрая го направих с измушване на акумулатора и цялостно, новичко сверяване 

Колкото повече, толкова повече.
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Ако не се справите, потърсете в този подфорум... има около 100000 теми за часовника 

Последна промяна Mamouk на 06 Юли 2006, 18:35, променена общо 1 път
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
получава се! сега пробвах! обаче като го задържиш не започват да мигат цифрите а само 2 те точки които ги разделят!!! УРА!!! Вече е лято и за моето момче!!!Glamav написа:Същата работа е и при мене, в книжката пише да се задържи някъв си бутон повече от 3 мисля секунди и почвало да мига .... ама при мене не се получава...

8 мнения
• Страница 1 от 1