от механичен към ел.шибидах на е36 - как?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- emolini11
- Потребител
-
- Кара: БМВ Е36 316i седан
- Мечтае да кара: Е52
- Детайли за колата: готина 3-ка
от механичен към ел.шибидах на е36 - как?
Здравейте колеги ! аз съм горд притежател на е36 316и но имам един проблем. Вследствие на удар(по моя вина)повредих механизма на шибидака и сега не се затваря нормално пробвах какво ли не но явно ще се наложи да го сменям. Един приятел ми предложи ел.шибидах от 318ис и таван, но не знам дали ще пасне и как става цялата тази работа със евентуалната смяна. Ако някой знае или го е правил моля да удари едно рамо че вече не знам накъде да хвана. благодаря предварително !!!
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Re: от механичен към ел.шибидах на е36 - как?
даи някаква снимка на това което е станало
по принцип ще пасне всичко стига да разберем кое точно искаш да смениш? целия таван с шибедаха или?
по принцип ще пасне всичко стига да разберем кое точно искаш да смениш? целия таван с шибедаха или?
- emolini11
- Потребител
-
- Кара: БМВ Е36 316i седан
- Мечтае да кара: Е52
- Детайли за колата: готина 3-ка
купих си моторче букса копче и кора на тавана с капачето. искам да махна врътката и да сложа моторчето , но не знам дали ще стане на моя си шибидах и точно как се свързват моторчето и копчето. от къде идват кабелите кой със кой се свързва и т.н.

най-добре е да вземеш целия люк - копче, моторче,релсите и дори самия капак,който ще трябва да пребоядисаш най-вероятно.така става най-лесно,иначе рискуваш да се счупи някой от механизмите.аз правих тази операция преди доста време и не е никак сложно,след това един жичкаджия ми пусна инсталация с предпазител за 5 лева и готово 

По-добре корем от бира,от колкото гърбица от работа!
4 мнения
• Страница 1 от 1