Странен шум от таблото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
Re: Странен шум от таблото
така, днес успях да запиша проклетото къркорене - http://dox.bg/files/dw?a=e033a21bc8 ето от тук може да се свали. Микрофона на телефона малко по-бaсово го е записал отоколко е всъщност.
Относно обезвъздушаването и парното - предполагам имаш предвид да вдигна оборотите на двигателя, защото тези на вентилатора ме съмнява да влияят на дебита на антифриз през радиатора, или греша?
Волана ми е без въздушва възглавница и разбрах, че емблематасе сваляла лесно с малка плоска отвертка, ама ме е малко шубе, че ако я нараня или издраскам ще избеснея жестоко
Относно обезвъздушаването и парното - предполагам имаш предвид да вдигна оборотите на двигателя, защото тези на вентилатора ме съмнява да влияят на дебита на антифриз през радиатора, или греша?
Волана ми е без въздушва възглавница и разбрах, че емблематасе сваляла лесно с малка плоска отвертка, ама ме е малко шубе, че ако я нараня или издраскам ще избеснея жестоко

Последна промяна Cyberloner на 02 Юли 2012, 16:28, променена общо 1 път
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
Re: Странен шум от таблото
При мен също има някакъв шум от известно време и точно от към зад таблото. Само че не е стържене или шумолене,ами много равномерно почукване. На всеки 3 сек. се чува леко почукване, точно като стрелка на домашен часовник. Нямам идея от какво е. Веднъж се появи, след което изчезна за дълъг период от време, но в последно време си го има почти винаги. Предполагам, че проблема и първоизточника е един и същ, само дето при всеки се чува по-различно 

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2