318ис чип.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ci

Re: 318ис чип.

Мнение от zigo » 23 Юни 2012, 14:15

V_E_N_G_O написа:Здравейте колеги.
Вчера си сложих чип при Лъчо и той ми каза че чипа качва 10-15к.с. каза че за да усетя по-голяма разлика трябва да сменя филтъра (заводски) защото е запушен понеже съм вече на 9000 км. и ако сложа хубав за да има по-голям ефект.
След като го монтира тръгнах, но не усетих някаква разлика и той ми каза че трябва да мина 50 км за да се адаптира чипа и ще усетя и беше прав в началото нищо но след километрите на 202-ра я изпънах и определено има разлика вече прекъсвача ми е на 7000 а не на 6500 ( по мое решение можеше и да го премахне) и тръгва още от ниските, оборотите по-бързо се качват. По въпроса за горивото: ами то си е до начин на каране, но това че тръгва от ниските ако се кара бавничко означава че не се тормози двигателя и дава по нисък разход. Сега обаче трябва да сменя филтъра и мисля да е с панелен спортен да видя каква ще е разликата.
Колата е с генерация от 20-ка и 235/45/17 гуми мисля за другия петък на 202-ра да сложа 15" :mhihi: да видим какво ще стане :mhihi:
За сега съм доволен и препоръчвам Лъчо, работи качествено, бързо и наистина си разбира от работата :yes:
п.п. не съм я качвал на дино то за 10-15 коня няма смисъл но колата стана по пъргава. :driving:

Колега навит ли ще си другата седмица да направим 1 летящ старт на теца от 40 ? аз съм с 20ска, интересно ми е да видя как върви спрямо чипнат ИС :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318 is
Мечтае да кара: BMW E36 M3

Мнение от V_E_N_G_O » 23 Юни 2012, 14:36

Навит съм само да е в събота че съм нощна в петък :) тъкмо до тогава ще съм сложил спортния филтър :lalala: ако си много бърз да слагам 15-ките :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ci

Мнение от zigo » 23 Юни 2012, 19:42

V_E_N_G_O написа:Навит съм само да е в събота че съм нощна в петък :) тъкмо до тогава ще съм сложил спортния филтър :lalala: ако си много бърз да слагам 15-ките :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

въобще не съм бръз и аз ще сложа 15ките щото съм мн спрял иначе :lol:
Изображение

Предишна

Назад към E36