Избор на Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
прави са колегите- огледай и покарай колите и сам си реши.
аз бях твърдо решен за 318i(изобщо не бях запознат как седят нещата) и добре че изпадна и 320-ката та да мога да ги сравня.
мисля няма нужда да пиша кое съм избрал
аз бях твърдо решен за 318i(изобщо не бях запознат как седят нещата) и добре че изпадна и 320-ката та да мога да ги сравня.
мисля няма нужда да пиша кое съм избрал

- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
Loewe написа:7/100 с 320i с какви гуми и по кое надолнище най-вече?! Защото аз съм с 225/50*16" и 7/100 ми показва разходомера само при 70-80 км/чГумите са добре напомпани, двигателя и цялата кола са на 6
115К км! Сменяни филтри, масла и тн. съвсем наскоро и освен това се кара с качестен бензин, не забъркан в БГ
Друго - не знам кой е тоя дето ще има нерви да се влачи с 6-така с 100-110 по магистралатаТука препоръчителната скорост по магистралата (където няма ограничения) е 130 км/ч. Смятайте, че се кара от там нагоре,стига да няма задръствания. И какъв е кефа, да си купиш 320i и да го караш с 110-120 км/ч по магистралата
За градско с 320i , да си направи добре сметката човека, защото ако иска да има под 9.5 литра/100 км, трябва да слезне да бута
Ако иска човека икономичност - да си вземе 316i или 318i, за 318is мнение не мога да дам, но за шестака мога да кажа, че има неистов звук и е много добър на доускорение във високите скорости, над 130 на 5та даваш газ и се изстрелвашВ ниските обороти наистина е малко тромав, трябва на мине 3000 обр./мин. за да почне шоуто. Но това е коментирано достатъчно мисля.
Извинете ако съм се отклонил от темата, но съм пристрастен
ПП. И аз съм го засичал по бабешкия метод (и без това винаги пълня до горе) - имах към 150 км градско, 20 км задръстване, 50 км планина, останалото магистрала = 9.2 . По магистралата съм карал средно с 130-140 км/ч (един спътник много мрънкаше), на места съм се изтървавал с 190 -210 км/ч (за кратко).

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз съм карал и едната и другата кола
който кара само в града и гледа да си прави кефа на сфетофарите,като гледа най-вече икономията да си взима ИС-а
Който обаче обича фирмата с главно Ф,обича шофирането особенно извън града,обича и вярва в традициите изградени с много труд и годинки да сяда в 6 цилиндровата
Просто това е мотора,това е звука и усещането на несвършващият оборотомер
Георги Пенчев

Който обаче обича фирмата с главно Ф,обича шофирането особенно извън града,обича и вярва в традициите изградени с много труд и годинки да сяда в 6 цилиндровата

Георги Пенчев
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Ти направо уби всичко детско в мен
запали чергите...........но пиши ква кола ще си вземеш
там да видиш кви сме компетентни 

запали чергите...........но пиши ква кола ще си вземеш

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
Penchev написа:Който обаче обича фирмата с главно Ф,обича шофирането особенно извън града,обича и вярва в традициите изградени с много труд и годинки да сяда в 6 цилиндровата Просто това е мотора,това е звука и усещането на несвършващият оборотомер
Мммм,колко красиво казано...

One passion,one car,one life...
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Гледам,че темата се е отклонила доста с определени мнения.Хубавото
е,че е помогнала на потребителя,който я е пуснал,да вземе правилното
за него решение
е,че е помогнала на потребителя,който я е пуснал,да вземе правилното
за него решение