Тропане във вратата?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Тропане във вратата?
Здравейте,
От една година имам много досадно тропане във вратата на пасажера. Колата е Е36 купе с ел. стъкла и всичко работи нормално разглобявал съм кората и нищо немога да видя, което да е причина за това тропане. Все е дно нещо виси като колата се наклони напред назад или в страни при тръгване или по неравности се чува много гадно:( Мисля, че се чува от към бравата най силно, но не съм сигурен.
Моля ако имате някакви идеи споделете. Вече съм стигнал да си търся нова врта, за да я сменя.
ПП скоро си смених обикновенните крушки на плафоните в краката с диодни и от тогава задните плафони не спират да светят по малко постоянно дори и като ги спра от копчето. Дали новите диодни плафони са калпавили или има друга причина..?
От една година имам много досадно тропане във вратата на пасажера. Колата е Е36 купе с ел. стъкла и всичко работи нормално разглобявал съм кората и нищо немога да видя, което да е причина за това тропане. Все е дно нещо виси като колата се наклони напред назад или в страни при тръгване или по неравности се чува много гадно:( Мисля, че се чува от към бравата най силно, но не съм сигурен.
Моля ако имате някакви идеи споделете. Вече съм стигнал да си търся нова врта, за да я сменя.
ПП скоро си смених обикновенните крушки на плафоните в краката с диодни и от тогава задните плафони не спират да светят по малко постоянно дори и като ги спра от копчето. Дали новите диодни плафони са калпавили или има друга причина..?
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Re: Тропане във вратата?
Тропа ти ролковия водач на стъклото . Лоста на средната ролка,най вероятно се е счупил и се лангърка безконечно вътре. Супер дразнещо е . За да си на 100% ситурен ,че е това,свали кората,свали стъклото до половина и го разклати с ръка. Ще усетиш за какво става въпрос ,а светейки с фенер вътре и оглеждайки детаилно водача,ще установиш дали наистина е дефектирал. Намира се от страната на бравата по вертикалната релса
Ето как изглежда :

Номер 17 на схемата :
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=51&fg=10
Ето как изглежда :

Номер 17 на схемата :
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=51&fg=10

Мерси за изчерпателния отговор още утре ще я разглобя и ще пиша дали е от това.
Не е от ролковия водач той си е на мястото и е здрав. Свалих кората и се повозих да видя от къде тропа по скоро скърца и мисля, че е от бравата като я стисна с ръка силно и спира да дрънчи. Май плаче за нова...
4 мнения
• Страница 1 от 1