Бензин в маслото 318ис

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Кара: E36 318IS and E46 318I
Детайли за колата: BMW E36 318IS ; BMW E46 318I

Re: Бензин в маслото 318ис

Мнение от ProblemZ » 26 Дек 2011, 10:03

vanka7a написа:Колежке, такъв разход само ламбда сонда може да ти даде ;) Този разход не е нормален определено! Твоята кола трябва да харчи 10-12/100 за София :mhihi: Пробвай с работеща сонда на някой колега от форума, от твоя край ;)
П.С: Весели Коледа и весели празници! :bchug:

10/12л. разход може само с 30км/ч на 5-та надолу по склона :)
12л. е нормалния разход(само градско,не комбинирано),всичко по-високo е вече ръчкане,тежки крака,и разни такива простотии
Най - ТочниЯ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36
Мечтае да кара: E38 Alpina B12

Мнение от bmw318is4 » 26 Дек 2011, 15:22

bmw-318 написа:
bmw318is4 написа:Да се пробва с друг компютър ?

Според мен ако е от електрониката и друг мотор да се сложи пак ще прави същото

Колежке ти не каза дали още ти гори 25/100 и дали още смесва бензин масло и антифриз, поне тия сериозни проблеми изчисти ли ги ?

А иначе си писала че колата е 94 година , но бронята ти е фейсовата.

Колега, още ми гори около 20-25 /100 , неприятна работа е. Не смесва масло с антифриз, няма такъв проблем, поне това е добре. Ако гледаш снимката, която е на профила ми, това не е моето БМВ, бронята ми не е фейсова :lol: Качила съм снимка в темата за "снимки на нашите коли" :)
Остана действително само компа. Тази сутрин както беше студена я запалих, и както си работи няколко секунди на място започна да се тресе.. дадох малко газ и се оправи. Много рядко го прави, когато е студена , но се случва.
Колкото до разиграването може и да сте прави, но си мисля, че просто майсторите се изчерпаха с идеите за проблема и просто не знаят от какво е :(
Дано догодина да я оправя най-сетне :)
Желая на всички весели празници!

Аз точно снимката в темата ти гледах и затова казвам че тази броня не е от кола 94 година но това изобщо не е важно при условие че колата ти все още гори 25/100 , аз вече си мисля че е нещо малко което причинява големи проблеми , покрай празниците дано го откриеш и оправиш колата , весели празници :bchug:

Ламбдата ти е сменена с оригинална , каза че си сменила и единия от датчиците (на коляновия вал?) и е останал за сменяне другия (на температурата?)
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: bmw e36
Мечтае да кара: e60 530d

Мнение от zenden » 10 Юни 2012, 3:27

Опра ви ли се колата?Мина доста време няма ли вече краен резултат?
ZENDEN

Предишна

Назад към E36