дефектен slip ring
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- a4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318TDS Touring `96 г.
дефектен slip ring
Колеги, моля за помощ!
Преди няколко дни ходих на диагностика в Камор. Много съм недоволен! Нищо от това, за което бях отишъл не направиха. Нямали филтър за маслото - не смениха маслото, и за това нямало смисъл да сменят въздушния филтър. Единственото, което казаха, е това което ги подсетих - не светва лампата за airbag. След дълги измервания и чесане по главата най-накрая приемчика каза , че можеби е скъсан кабел на slip ring-а, който струва 275лв. но го нямат, и лампата или е изгоряла или е свалена. Велико! - 52лв. , 4 часа загубени и чао! Та питането ми е за този slip ring, дали може да се ремонтира и как? Предварително благодаря и извинете за дългото обяснение!
Преди няколко дни ходих на диагностика в Камор. Много съм недоволен! Нищо от това, за което бях отишъл не направиха. Нямали филтър за маслото - не смениха маслото, и за това нямало смисъл да сменят въздушния филтър. Единственото, което казаха, е това което ги подсетих - не светва лампата за airbag. След дълги измервания и чесане по главата най-накрая приемчика каза , че можеби е скъсан кабел на slip ring-а, който струва 275лв. но го нямат, и лампата или е изгоряла или е свалена. Велико! - 52лв. , 4 часа загубени и чао! Та питането ми е за този slip ring, дали може да се ремонтира и как? Предварително благодаря и извинете за дългото обяснение!
Не е важно дали вървиш, важното е да не спираш!
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
............
Бате обади се на тоя номер 0888 777 117-Ясен. Тоя пич е Бог на БМВ-тата и стига да има свободно време (щото в сервиза му и Ламборджинита съм виждал
) ще ти обърне внимание и проблема ще ти е решен! За по-сигурно кажи, че Милко ти е дал тоя номер!

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- sani
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 ti Compact
Аз си ремонтирах сам въпросния slip ring, т.к. имах проблем с клаксона. Никак не е трудно. Това е един съвсем прост около 2 метра навит лентов кабел. С малко търпение, поялник, двойнолепещо тиксо и бандажна лента скъсаното място става по-здраво и от истинското
После обаче има философия на зацепване!! Ако те интересува все още ремонта - кажи и ще се опитам да обясня по-подробно как се прави (за жалост без снимки, защото нямам, а те биха били най-полезни в случая) 

- a4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318TDS Touring `96 г.
Колеги, благодаря за съветите. Другата седмица, ако ми остане време, ще се опитам да направя ремонт. Специално sani бих помолил да ми изпрати повече подробности за ремонта. Благодаря предварително!
Не е важно дали вървиш, важното е да не спираш!
5 мнения
• Страница 1 от 1