Колата поумря, налягане гориво?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- rado89
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745i e65, 525dA e39
- Мечтае да кара: 850 CSi :)
Re: Колата поумря, налягане гориво?
Здравейте. Днес взех помпата и веднага я монтирах. Първият момент като запалих колата се изумих колко добре работи. Никога досега не беше работила така хубаво - явно и преди съм си имал проблеми с помпата, но не е било толкова осезаемо. Тръгнах да я покарам, вървеше повече от добре. В следващият момент, когато на температурата стигна почти средата - проблем. Започна да пресецва в ниските обороти - точно както започна преди седмица, две да се проявява проблема, който в последствие се влоши. Както си карам и пресецва, няма я вече реакцията на педала на газта така и губи тяга. Силно предполагам, че помпата ми е била заминала, и не съм сгрешил като взех тази, въпросът е, че и тази ще замине, а немога да си обясня какъв е проблемът. Моля за помощ отново. Благодаря предварително. Благодаря и на колегата - c3ka7a, въпреки, че не се видяхме на живо се оказа много коректен.
Поздрави.
Поздрави.
Сърдитко Петко - празна му торбата..
- rado89
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745i e65, 525dA e39
- Мечтае да кара: 850 CSi :)
Re: Колата поумря, налягане гориво?
Здравейте колеги. Колата е оправена. Проблемът - отпред където е кората на чистачките беше затлачено от боклуци и е влизала вода, която се е стичала при лулите на 5 и 6 цилиндър и затова и плетеше. Когато подсуших, отпуших и почистих и сега колата е перфектна. Благодаря на всички отзовали се.
Приятна вечер.
Приятна вечер.
Сърдитко Петко - празна му торбата..
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2