Искрене на бобините при М50-помощ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
Искрене на бобините при М50-помощ
току що идвам от вън и се натъкнах на нещо неприятно
значи свалих капака на свещите и запалих колата и на 6-те броя бобини имаше леко искрене при покачване на оборотите то си остава същото колата си работи нормално поне според мен но защо се получава това искрене
кажете какво да правя,че много съм се шашнал
става въпрос за М50Б20
значи свалих капака на свещите и запалих колата и на 6-те броя бобини имаше леко искрене при покачване на оборотите то си остава същото колата си работи нормално поне според мен но защо се получава това искрене
кажете какво да правя,че много съм се шашнал

става въпрос за М50Б20
- gani76
- Потребител
-
- Кара: Старо BMW
- Детайли за колата: E36 320i
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
свещите са чисто нови ДЕНСО по каталог ги купих за М50,а искренето го виждам между бакелитовата част и масата на бобината кадето се захваща за капака на двг-то точно кадето са капсоловани
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
mitak_o написа:ауу.. почисти ги и ги пръсни с лак , че нещо изолацията им се е скапала и искат да пробиват. С курселин чистене и лак няколко пъти може да ги запечатиш
мислиш ли,че не са се скапали вече или като пробият искрят много и не работят както трябва сегашното искране е слабо но пък как и на 6-те се е получило и дали като ги запечатя с лак ще спре да искри

и какъв лак да ползвам

6 мнения
• Страница 1 от 1