Километраж от М-ка на друга кола

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Километраж от М-ка на друга кола

Мнение от bum_bum » 14 Май 2012, 20:00

Ерора го прави това ама май има някакъв проблем да подкара датчика.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Class II
Мечтае да кара: Limited Edition
Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..

Мнение от A.Stoyanov » 14 Май 2012, 22:34

Dirty M5 driveR написа:
A.Stoyanov написа:На мен пък ми омръзна да ти чета философските дълги разсъждения в които нищо не казваш.

Виж, отдавна ми стана ясно, че не ме харесваш (по необясними причини). Веднъж сме се виждали и тогава дори беше крайно дистанциран (въпреки че беше в твой интерес). Ама не смятам за нужно да коментираш по такъв начин всеки мой пост, още повече когато е неоснователно или неуместно. Колегата apostate явно от скоро е във форума, но вече му се носи лоша слава. Аз съм всеки ден тук и никак не ми е хубаво да чета такива грозни писания, и то породени от нищото. Така че не знам аз ли философствам, или ти не пропускаш повод да изкажеш колко съм три омръзнал. Говорил съм с човек, който е с уред за темп. на маслото, слаган в сервиз, и датчика са му го монтирали на корпуса на филтъра. И тук във форума съм чел такова нещо, и предполагам, че това място е правилно за целта. Не виждам кое му е философското и кое мое изказване не е на мястото си. Аз обаче не съм като други колеги и няма да спра да пиша, само щото съм писнал на някого. По тая тема обаче съм дотук, дори и в случай, че имам какво още да кажа. Лека вечер на всички! :bchug:

Ако коментирах всеки твой пост щях да имам 2000+ мнения колкото имаш ти,а в 90% от тях си пишеш някви общи приказки и коментираш неща за които само си чел по форумите.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 413
Мечтае да кара: 628CSI

Мнение от Haddess » 14 Май 2012, 22:39

Благодаря колеги че превърнахте темата в женския пазар... :bowdown: Много ми помогнахте :bowdown:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: БМВ Е36 КУПЕ
Мечтае да кара: БМВ М6 GPOWER
Детайли за колата: BMW E36 COUPE M44

Мнение от VELICHKO » 15 Май 2012, 23:48

бля-бля-бля , всички щяхме да сме с М-кови километражи ако ставаше, а това което чета за пробиване на дупки в корпуса на масления филтър и др. са пумиярщини , "пернишки изпълнения" ......

Предишна

Назад към E36