325is??
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: 325is??
sami91 написа:Може да е има и такава тема , но не намерих ... тааа въпроса ми е какво означава 325is ии воабще има ли такова БМВ? Чудното за мен е "is"-a
Да не би да е с мотор с14б25 или бъркам...то това си е м3 е30 само,че не е раздуто...както 320ис на е30
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
Колега колата да не е от САЩ?Там до колкото знам този "is" на какъвто и двигател да е означавало че е оригинално със някакво спортно окачване,но до колко е вярно незнам,мисля че някъде тука из форума беше обсъждано и се стигна до този извод 
П.С Към другия колега,то Е30 320IS си е друга бира и мечта за всеки

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
dicho0o написа:Колега колата да не е от САЩ?Там до колкото знам този "is" на какъвто и двигател да е означавало че е оригинално със някакво спортно окачване,но до колко е вярно незнам,мисля че някъде тука из форума беше обсъждано и се стигна до този извод
ис не означава ли-инжекцион спорт...свързано с мотора а не окачването на дадената кола.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Ю.Г.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325is Motorsport International LE
- Мечтае да кара: m50b32 :)
- Детайли за колата: CAI Cosmo Racing,Modded Chip VR Performance , 7200rmp rev limiter, lightweight flywheel, Straight pipes , cat delete + dtm style rear muffler, short shifter
Може и да греша , но IS в Щатите не са само всички купета , а "S" означението означава "sport" и са всички купета със Спорт Пакет ( М - аеро пакет и М окачване) .Даже показателите на всички 325is и 328is , са по-добри ако погледнете техническите им характеристики от събратята им 325i и 328i...
Последна промяна Ю.Г. на 11 Май 2012, 11:36, променена общо 1 път
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
JOGI написа:в щатите ис са всички купета, това е. с окачването няма общо
Точно така , в щатите означават с IS купетата

I'm slowly drifting

- hristo_t
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 tds
Има един филм от 1994 година със Чарли Шийн. Казва се "Преследването" .Целият филм се развива в едно такова червено купе E36 325 IS - и гонка с полицията по щатските магистрали.
Чувал съм че такъв модел е предназначен само за Щатите - но нямам представа какви са му характеристиките.
Е на филма доста бързо пълнеше километража и го представиха като икономична кола - през целият филм стрелката на горивото не помръдна
Чувал съм че такъв модел е предназначен само за Щатите - но нямам представа какви са му характеристиките.
Е на филма доста бързо пълнеше километража и го представиха като икономична кола - през целият филм стрелката на горивото не помръдна

htt
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
Ю.Г. написа:Може и да греша , но IS в Щатите не са само всички купета , а "S" означението означава "sport" и са всички купета със Спорт Пакет ( М - аеро пакет и М окачване) .Даже показателите на всички 325is и 328is , са по-добри ако погледнете техническите им характеристики от събратята им 325i и 328i...
Да, грешиш

hristo_t написа:Има един филм от 1994 година със Чарли Шийн. Казва се "Преследването" .Целият филм се развива в едно такова червено купе E36 325 IS - и гонка с полицията по щатските магистрали.
Да, само, дето накрая му свършва бензинът

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Всяка година как не ви омръзна да пишете едно и също.
325ис е моделно обозначение за САЩ.
Нищо повече, никакви пакети, нищо.
Просто търговско наименование за определен пазар.
Както за щатите светят постоянно мигачите на колата, както за канада има дневни светлини още при запалването на мотора(30% дълги).
И тн.
325ис е моделно обозначение за САЩ.
Нищо повече, никакви пакети, нищо.
Просто търговско наименование за определен пазар.
Както за щатите светят постоянно мигачите на колата, както за канада има дневни светлини още при запалването на мотора(30% дълги).
И тн.

10 мнения
• Страница 1 от 1