Съвместимост на салони

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

Съвместимост на салони

Мнение от emiche » 05 Май 2012, 14:36

Седалките (предни и задни) и корите на Е36 от 1992 и от 1998г взаимно заменяеми ли са? Т.е. мога ли да си сложа салон от седан 98 на моята е36ца от 1992г?
Изображение
Дизелите са мъртви души.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 tds

Re: Съвместимост на салони

Мнение от hristo_t » 05 Май 2012, 15:20

Аз като сменях моят салон от кола 1998 година всичко си дойде на мястото ( предни , задни седалки и кори).. Корите много добре паснаха и сега не скърцат като старите. Моята кола е януари 1996. После сложихме старият ми салон на кола 1992 година и пак нямаше проблеми.
Говорим за трансплантацията от седан на седан. Изключваме купето - там нещата няма как да са съвместими. За комбито мисля че само предните седалки стават.
Мисля че и при теб няма да има проблеми. Предните седалки са съвместими. Задните също са еднакви. Моята задна облегалка беше обикновенната, а новата ми е с подлакътника. Преди да взема моят салон бях чел тук във форума че този тип седалки с подлакътника са по-широки и вратите не се затварят добре. Поне при мен това не се случи. Трудност може да срещнеш ако задната ти облегалка е цяла, а новата която ще вземаш да е от тези падащите. Някои седани имат тази екстра. Не че пак няма да стане но ще трябва да се побългарява малко.
htt

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

Re: Съвместимост на салони

Мнение от emiche » 05 Май 2012, 16:34

Благодаря за отговора. Ако и друг има мнение да не се срамува!
Изображение
Дизелите са мъртви души.

Назад към E36