318 М43 върти ли гумета?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
318 М43 върти ли гумета?
Абе колеги може ида има такава тема,но аз не намерих и затова да питам собствениците на Бмв-та Е36 318и М43,понеже си издирвам такова,а в края на месеца почвам усилено да тарся и въпроса ми е понеже се колебаех между 316 и 318,но колегите определено ме навиха за 318и и искам да питам,има ли силица тая машинка да върти гуметата на асфалт,може ли да се завърти в кръг примерно?
Значи пак казвам че колатая взимам да ЛЕКО и СПОКОИНО каране,но понеже никога не съм карал Бмв и незнам!А и мислех ако някои колега се съгласи когато си намеря Бмв да доиде да го пробва дали въри
и тогава да го пазариме:welcome:
Ама все си мисля че отогворите ще са положителни,защото другите коли които сам карал със задно поврътват гуми,а съм чул от някои колега тук,че 115 коня на Бмв не могат да се сравняват със 115 на други коли
Моля ако администратора сметне темата за ненужна да я затрие моментално
Мерси предварително
Значи пак казвам че колатая взимам да ЛЕКО и СПОКОИНО каране,но понеже никога не съм карал Бмв и незнам!А и мислех ако някои колега се съгласи когато си намеря Бмв да доиде да го пробва дали въри

Ама все си мисля че отогворите ще са положителни,защото другите коли които сам карал със задно поврътват гуми,а съм чул от някои колега тук,че 115 коня на Бмв не могат да се сравняват със 115 на други коли

Моля ако администратора сметне темата за ненужна да я затрие моментално

Мерси предварително
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
моята не върти с тези системи против пребоксуване ASC като пусна по рязко съединителя забива и гасне
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
5 мнения
• Страница 1 от 1