Здравейте , имам проблем с моето бмв 318 ис
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- rulesbreaker45
- Потребител
-
Здравейте , имам проблем с моето бмв 318 ис
Здравейте нов съм в форума,наскоро станах собственик на бмв е36 318 ис но имам следния проблем.Когато не е загрял двигателя запалвам но оборотите падат и гасне не може да ги задържи но проблема е че не го прави само на студено примерно карал съм около 2 часа и е загрял двигателя гася го и след което като го запаля пак така държи 800 оборота за 1сек и пада на 0 и гасне.Няма смущение докато работи и малко като държа оборотите на 1,5 примерно и след това се закрепва на 800 и не мърда. Няколко човека ми казаха бензинов филтар и свещи да сменя ... Някой ако може да помогне ще съм много благодарен!!!
Мерси Предварително!
Мерси Предварително!
- kiky_7
- младши ентусиаст
-
- Кара: Много коли
- Мечтае да кара: M4
- 24vintila
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW M42 купе
- Мечтае да кара: BMW самолет M power пакет
Re: Здравейте , имам проблем с моето бмв 318 ис
Здрасти колега според мен ,ако нямаш излишни шумове от двигателя си смени гуфрираният маркуч и този на клапана за картерните газове и ,ако не постигнеш положителен ефект тогава изчисти стъпковия мотор.Това са основните причини за проблема,и преди всичко са маркучите.
http://www.vbox7.com/play:49888df8 БМВ разход няма
- HowDouWantit
- младши ентусиаст
-
А не е ли по-добре да започне със чистенето на стъпковият мотор предвид това ,че не му струва нищо 

- rulesbreaker45
- Потребител
-
[quote="HowDouWantit"]А не е ли по-добре да започне със чистенето на стъпковият мотор предвид това ,че не му струва нищо
[/quote
Обаче моторчето е чисто... отидох в сервиза на един приятел извадиха моторчето и майстора каза учудващо чисто а за маркучите хвана едни клещи и стисна маркуча и мотора спря значи не смуче и е здрав ще сменя свещи и бензинов филтар и ще пиша пак какъв е резултата

Обаче моторчето е чисто... отидох в сервиза на един приятел извадиха моторчето и майстора каза учудващо чисто а за маркучите хвана едни клещи и стисна маркуча и мотора спря значи не смуче и е здрав ще сменя свещи и бензинов филтар и ще пиша пак какъв е резултата
- 24vintila
- кандидат ентусиаст
-
Може бе брат,но маркуча за картерните газове е 2 лева обикновен маслен,този маркуч може да те доведе до лудост,гуфрирания също съм сигурен,че има поне една дупка от карфица и му създава проблеми,той не е кой знае какво вложение 50лв,дарyкар или в форума 50лв усилен.
- 24vintila
- кандидат ентусиаст
-
Виж ,аз се видях в чудо с тези обороти и се оказаха маркучите мисля че и при теб е така 

- rulesbreaker45
- Потребител
-
Ще прегледам маркучите и ще ги сменя и ще пиша какво е станало мерси за мненията на всички !!!
- rulesbreaker45
- Потребител
-
Искам да ви попитам дали е нормално да смуче през през капачката за маслата и като се отвори дали е нормално да променя обороти в случай на загрял или истинал двигател има ли разлика
- 24vintila
- кандидат ентусиаст
-
rulesbreaker45 написа:Искам да ви попитам дали е нормално да смуче през през капачката за маслата и като се отвори дали е нормално да променя обороти в случай на загрял или истинал двигател има ли разлика
През капачката не , ако имаш клапан за картерните газове но след като отвориш и мени обороти значи клапана работи просто виж маркуча на този клапан той излиза от капака на клапаните и влиза в клапана
10 мнения
• Страница 1 от 1