Помощ за обезвъздушаване... пак.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
Re: Помощ за обезвъздушаване... пак.
не знам с това виско какво се филмирате толкова, аз карам с неработещо откакто имам колата и нямам никакви проблеми
даже и без дифузиор съм карал известно време, не си и помисля да загрее, а имам и радиатор на климатик пред водния радиатор, но е слаган допълнително и ел перката не се включва при загряване ...
водата ако не стига до радиатора ако щше и 5 вискота да има същата работа, а радиатора на е36 си е достатъчно голям

водата ако не стига до радиатора ако щше и 5 вискота да има същата работа, а радиатора на е36 си е достатъчно голям

Сори за песимистичното мнение, но смятам, че си духнал гарнитура, погледни от добрата страна - имаш повод да ревизираш главата 

- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
Dpy написа:погледни от добрата страна - имаш повод да ревизираш главата
колега ти май ми беше дал тръбичка за термостата ако не се бъркам, още карам с нея перфектна е

но ако е глава според мене трябва да можеш да го разбереш най малкото по миризмата на изгорели газве в охладителната течност и парата от ауспуха

- Junkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
Ам, ще видим
колата стана една идея по-тиха, не надува маркучите, последните 2 дни не виждам вода в ауспуха, и загрява до средата за точно 2 минути
добре че беше laviathan
Колата мина през няколко човека, всички казват драма няма
За сега мисля стига толкова по темата. Дано няма ядове в тва отношение скоро.
Благодарности на тебе братле! Имаш почерпка на събора!

За сега мисля стига толкова по темата. Дано няма ядове в тва отношение скоро.
Dirty M5 driveR написа:...

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Какво стана - ново виско ли сложи?
- Junkie
- кандидат ентусиаст
-
Не, нека седи така за сега... ще слагам ел. перка ама не веднага... покрай тия неща малко свършиха за момента ресурсите
Уикенда ще го мислим и тва, за сега е ок, така че... ще изчака тая седмица

Уикенда ще го мислим и тва, за сега е ок, така че... ще изчака тая седмица

- Harry^racinG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e70 40d
Junkie написа:Ам, ще видимколата стана една идея по-тиха, не надува маркучите, последните 2 дни не виждам вода в ауспуха, и загрява до средата за точно 2 минути
добре че беше laviathan
Колата мина през няколко човека, всички казват драма няма
![]()
За сега мисля стига толкова по темата. Дано няма ядове в тва отношение скоро.Dirty M5 driveR написа:...
ама аз не разбрах ,какво си направил та се оправи колата ?
- Junkie
- кандидат ентусиаст
-
Не, генералния проблем беше термостата. На 1во време карах 2-3 дни без него за проба. Всичко се нормализира още тогава(с изключение че не щеше да загрее без термостат
) Другите неща просто си бяха належащи, нямащи нищо общо с проблема(с изключение на виското, ама по прости сметки - с него или без... няма голямо значение.. още си го спирам с ръка)... Предполагам просто не е отварял както трябва. Плюс това - забравих да спомена, мотора е ТУ, с двоен ванус - и термостата се продава с тялото. Дори има някаква букса на самото тяло - вярвам е електричен също, не само механичен. А стария беше сглобка от 2 та май само механичната част му е работила, понеже веднъж разделят ли се - връзката се прекъсва(запоен е мисля за тялото по-принцип).
Съвет към всички в тоя ред на мисли - Никога не се хвърляйте на икономии! Еди-кой си щял да ви вземе 20лв по-малко за работа, но ще го направи така че след 2 месеца да дадете 200 за други части
Същото и за частите.. I'm not so rich to buy cheap things - тва важи с пълна сила 

Съвет към всички в тоя ред на мисли - Никога не се хвърляйте на икономии! Еди-кой си щял да ви вземе 20лв по-малко за работа, но ще го направи така че след 2 месеца да дадете 200 за други части

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2