кабели за бмв

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 318 i

кабели за бмв

Мнение от loshiq_rnb » 07 Апр 2012, 20:37

колеги , сложих кабели за свештите но , от е36 318 94г. а моето е саштото но 92г. и е с верига . тези кабели са с умен кабел а незнам моето дали има някаде да вкл. датчика или каде е ако има. ште се радвам ако някой ми помогне . благодаря предварително...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка

Re: кабели за бмв

Мнение от dicho0o » 09 Апр 2012, 0:02

Колега щом е 94г колата от която си взел кабели се предполага че е м43(с верига),а твоята щом е 92г се предполага че е м40(с ремък и делко).Кабелите на двата мотора са абсолютно различни.На м43 са къси и имат пластмасови рингове отвън,а на м40 са доста по-дълги,силиконови кабели.
Дано съм бил полезен,понеже не разбрах много добре кой е твоя мотор и от какъв си взел,защото от м40 на м43 може да станат,но иначе е изключено да паснат :bchug:
Изображение
..На завоя заляга ,конете яко напряга ,задницата бяга ,към мантинелата посяга ,педала до метала ,прекъсвача да откача ,да гърми гърнето ,да разцепва небето..

Потребител
Аватар
Кара: 318 i

Re: кабели за бмв

Мнение от loshiq_rnb » 09 Апр 2012, 15:59

благодаря колега, но и моето е с верига 92г. това от което взех кабелите сашто . но старите ми намаха умен кабел (с датчик). вапроса ме, каде би трябвало да се намира тази букса за датчика. благодаря

Назад към E36