Спешно!Проблем с ключ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Спешно!Проблем с ключ
Здраво колеги.Проблема е следния:колата е е36 97г. 2.5 ТДС И когато се вкара ключа и е на контакт не отклучва волана и понякога трудно пали(пак от ключа).Някакви съвети?
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Re: Спешно!Проблем с ключ
hag_1924 написа:Здраво колеги.Проблема е следния:колата е е36 97г. 2.5 ТДС И когато се вкара ключа и е на контакт не отклучва волана и понякога трудно пали(пак от ключа).Някакви съвети?
Разглоби и виж патронника и клемореда.
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
патронника на 100%,колега. бягай на ключар, преди да е блокирал тотално(ключа няма вадене)!!!
20-30 минути работа и 15-20 лева като цена
не питай, как го разбрах
не питай, как го разбрах

- Mr2faces
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 compact '97
Има и друго 
Ключа се върти на 360 градуса и нищо, а същевременно се вади във всяка позияция.
Изживях го аз този купон, последва вадене на корите на волана и отвиване на болчетата на климореда, който са без периферия и влизат на вътре, от пръв поглед не си личат, като искараш климореда с отверка си я гасиш.Препоръчвам ти да извадих патрона и да го огледаш, ако не знаеш как бягай на ключар.Аз скоро сменях целия механизам с партоните на вратите, ама щото и ключаря не можа да искара патрона и ми казва 30 лева да го разпробия да ти искарам патрона
.

Ключа се върти на 360 градуса и нищо, а същевременно се вади във всяка позияция.
Изживях го аз този купон, последва вадене на корите на волана и отвиване на болчетата на климореда, който са без периферия и влизат на вътре, от пръв поглед не си личат, като искараш климореда с отверка си я гасиш.Препоръчвам ти да извадих патрона и да го огледаш, ако не знаеш как бягай на ключар.Аз скоро сменях целия механизам с партоните на вратите, ама щото и ключаря не можа да искара патрона и ми казва 30 лева да го разпробия да ти искарам патрона

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
St.Dilov написа:патронника на 100%,колега. бягай на ключар, преди да е блокирал тотално(ключа няма вадене)!!!
не питай, как го разбрах
колегата е прав бягай докато е време че при мен на магистралата за морето се получи така, спирам мача да гася и няма гасене само на скорост и след тва пак няма палене само на бутане палене...

- русиабн
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36, Е46, E61, а сега Passat B8
- Мечтае да кара: BMW
100% патроник. Или при ключар, ама бързичко, или от някой колега от форума взимай друг втора употреба ако ти се занимава 

ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО СЕЛО БЕЗ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ !

7 мнения
• Страница 1 от 1