Амортисьори-размисли и страсти

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Амортисьори-размисли и страсти

Мнение от Делян » 27 Мар 2012, 20:08

Coulthard написа:П.С. Обратно на темата ?? :)

Тя толкова много е дъвкана, че по нея няма какво да се каже, отдавна :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от gro » 27 Мар 2012, 20:14

От 3 страници тема 2-3 отговора по темата евала колеги успяхте да ми помогнете много с избора :clap:
Моля модератора да разчисти малко.

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 27 Мар 2012, 20:20

Баси какви са тия цени дето ги поствате, някой яко ви товари май. При laviatan амортисьори Билщайн Б4 са под 300лв (сега отворих тефтера 139/лв бр съм ги плащал 04.2010)предните и задните са към 150лв комплекта(в момента), слезте на земята. Мога да дам впечатления само от предните понеже задните са ми Боге. Купувал съм ги нови всичките. С пружини 40/30 вече 2ра година- няма никакви ядове. Отпред колата се държи перфектно и винаги сочи където трябва. Не са изпуснали и се усещат по същия начин както ги сложиш преди 2 години. Карам 95% градско. Определено не вози меко с тези пружини. Със стандартните пружини беше малко по добре, но Е36 не е направена да вози комфортно, а и с високите пружини просто си се накланя в завоите, което много ме дразни. Задните са ми Боге пак по същото време са купувани мисля 80лв/бр ги плащах от АвтоХит. Не са изпуснали, не усещам разлика спрямо когато бяха нови, но определено ми е мека отзад и съм решил да ги сменя само задните с нещо по сериозно като Б6.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 27 Мар 2012, 20:20

Къде пратихте човека за D2 :mhihi: Аз ако бях пред тая "дилема", бих си взел Билщайн Б4 - доказано качествени на добра цена.

ПП: Кони-та от Руди... да не правя антиреклама, но има доста колеги вече, които останаха крайно недоволни, и то след смешен пробег и съвсем нормална експлоатация. От чужбина пак стъпват на сума, по-висока от бюджета на колегата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 316i
Мечтае да кара: Camaro RS/SS 1968

Мнение от georgi9909 » 27 Мар 2012, 21:03

Аре спрете да спорите за глупости. Такива като вас пълнят всяка тема с 2 страници БОЗА и когато тръгнеш да търсиш нещо, не можеш да го намериш.
Колчетата нанасят поражения на вашите коли само в случай на самоотбрана.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 27 Мар 2012, 21:17

ако не си забелязал колега всичко се повтаря през 3 месеца :) таман толкова трябват за да се забрави е гледай пак най-писаните теми гуми масло амортисьори ся чакам шарнири :) ииии my personal best крик ... всичко отдавна е казано за Е36 вече просто си комуникираме :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 316i
Мечтае да кара: Camaro RS/SS 1968

Мнение от georgi9909 » 27 Мар 2012, 21:20

Да съгласен съм, че голяма част от това което се пита е казано, НО е затрупано под тонове СПАМ (спорове, off topic, "разбирачи" и др.) Пазете форума от тези неща за да не се повтарят темите.
Колчетата нанасят поражения на вашите коли само в случай на самоотбрана.
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 27 Мар 2012, 22:25

georgi9909 написа:Да съгласен съм, че голяма част от това което се пита е казано, НО е затрупано под тонове СПАМ (спорове, off topic, "разбирачи" и др.) Пазете форума от тези неща за да не се повтарят темите.

Нестава, щот като го пазиме и ставаме най черните на света, то ни така, ни иначе.
Темата е тотално изчерпана, а автора ако има желание да пусне едино търсе в радела и да чете.
Изображение

Предишна

Назад към E36