ГРОЗНО!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540iX
А това луфтче да го има някой и в предната броня... ?
( На въпроса ми .. има
току що погледнах схемата и за предната броня ) А да попитам друго как точно се сменят тези 2 частици за предната броня примерно трябва да я откача предполагам ... ? нетрябва да я разглобяявам много ?

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
специално при мен ми е направило впечатление,че на предната броня водачите могат да се регулират във височина и съответно навън-навътре...сваляите броните и дерзаите,форума няма да ви ги оправи,но е елементарно стига да положите усилие 

- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540iX
Re: ГРОЗНО!!!
Аз малко да ъпна темата, за да не отварям нова. При мен задната броня е поувиснала с около 1-2 см, само от лявата страна. Колата е купе, фейслифтово и доколкото разбрах имало разлика в щипките дето се хваща. Водача ми е ясен, ще купя нов... ама некой има ли парт номер на самите щипки за лявата страна, за да взема и водач и щипки... пък ще сложа т'ва което се окаже проблемното? Бронята е оригинална М пакет.
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Даже няма нужда да сваляш и бронята. Аз също отнесох удар по бронята на паркинга тая зима и единия водач се беше счупил. За 5лв от Краси си взех здрав. свалих подкалника смених го, регулирах си луфтовете и готово. 

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
maxpower написа:Даже няма нужда да сваляш и бронята. Аз също отнесох удар по бронята на паркинга тая зима и единия водач се беше счупил. За 5лв от Краси си взех здрав. свалих подкалника смених го, регулирах си луфтовете и готово.
Ама аз не съм сигурен, дали е точно проблема в водача, щото доколкото разбрах там имало и някви щипки. Зат'ва се чудя кое точно да купя

Намерих една снимка, при мен е увиснало по същия начин но от другата страна... на 2рата снимка, човека го е оправил с няква щуротийка, дето не ми изглежда много ОЕМ... или може би, аз не знам точно как изглежда ОЕМ-ската. Та май точно такова нещо е проблема и при мен...

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Това на 2рата снимка ти е водача. гледам го е увил с изолирбанд или някаква друга "хуйня"
, за да избута бронята още нагоре.

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
Хахахаха, тогава кви щипки ми се въртят в невежата глава... взимам водач и заспива... май
maxpower, благодаря! 

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2