ГРОЗНО!!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540iX

Мнение от snooperchi » 14 Фев 2008, 19:51

А това луфтче да го има някой и в предната броня... ? :roll: ( На въпроса ми .. има :) току що погледнах схемата и за предната броня ) А да попитам друго как точно се сменят тези 2 частици за предната броня примерно трябва да я откача предполагам ... ? нетрябва да я разглобяявам много ? :uups: :roll:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 14 Фев 2008, 22:07

специално при мен ми е направило впечатление,че на предната броня водачите могат да се регулират във височина и съответно навън-навътре...сваляите броните и дерзаите,форума няма да ви ги оправи,но е елементарно стига да положите усилие ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540iX

Мнение от snooperchi » 15 Фев 2008, 0:39

Ми то лично аз ако .. неположа кел файда,че с такъв кеф карам колата си :D

младши ентусиаст
Аватар

Re: ГРОЗНО!!!

Мнение от krisu » 23 Мар 2012, 22:31

Аз малко да ъпна темата, за да не отварям нова. При мен задната броня е поувиснала с около 1-2 см, само от лявата страна. Колата е купе, фейслифтово и доколкото разбрах имало разлика в щипките дето се хваща. Водача ми е ясен, ще купя нов... ама некой има ли парт номер на самите щипки за лявата страна, за да взема и водач и щипки... пък ще сложа т'ва което се окаже проблемното? Бронята е оригинална М пакет.
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 24 Мар 2012, 12:26

Даже няма нужда да сваляш и бронята. Аз също отнесох удар по бронята на паркинга тая зима и единия водач се беше счупил. За 5лв от Краси си взех здрав. свалих подкалника смених го, регулирах си луфтовете и готово. :yes:
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krisu » 24 Мар 2012, 16:58

maxpower написа:Даже няма нужда да сваляш и бронята. Аз също отнесох удар по бронята на паркинга тая зима и единия водач се беше счупил. За 5лв от Краси си взех здрав. свалих подкалника смених го, регулирах си луфтовете и готово. :yes:

Ама аз не съм сигурен, дали е точно проблема в водача, щото доколкото разбрах там имало и някви щипки. Зат'ва се чудя кое точно да купя :mhihi: Не съм и запознат отвътре как е точно при мен, щото не съм я свалял за да видя коя хуйня е счупена ама май ще се наложи.
Намерих една снимка, при мен е увиснало по същия начин но от другата страна... на 2рата снимка, човека го е оправил с няква щуротийка, дето не ми изглежда много ОЕМ... или може би, аз не знам точно как изглежда ОЕМ-ската. Та май точно такова нещо е проблема и при мен...

Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 24 Мар 2012, 18:06

Това на 2рата снимка ти е водача. гледам го е увил с изолирбанд или някаква друга "хуйня" :mhihi:, за да избута бронята още нагоре.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krisu » 24 Мар 2012, 19:34

Хахахаха, тогава кви щипки ми се въртят в невежата глава... взимам водач и заспива... май :mhihi: maxpower, благодаря! :yes:

Предишна

Назад към E36