Смяна на челно стъкло в Дарукар?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Смяна на челно стъкло в Дарукар?

Мнение от krisu » 02 Фев 2012, 19:47

Не съм особено съгласен с теб. Между т'ва дето ще ти сложат в Кобра и оригиналното, видимоста не е отчайващо различна. И през едното ще виждаш и през другото ще виждаш. Единствения недостатък е може би лентата отгоре, сенник дето се води. Ако застанеш точно под светофар, е малко шит да му преценяш цветовете. От далеч няма такъв проблем. Ама да ми кажеш, че с оригиналното ще виждаш по-добре, пак с т'ва от Кобра не толкова... заеби. И двете съм ги пробвал. Не са ми пречели на преценката когато гледам напред. Ако питаш мен, твоето е въпрос на внушение, понеже 2рото, се кичи с етикет "оригинално".
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 e36 328i Тouring
Мечтае да кара: e36 ///M3

Мнение от clarcky » 03 Фев 2012, 0:28

Аз преди като си слагах електрохроматично огледало,и като махах старото огледало, стъклото се напука,от мястото дето е залепено огледалото още малко на долу..И така карам вече 5-6 месеца,защото ми казаха че стъкло можело да се лепи само ако е спукано от вън,тва директно по телефона без да ходя даже и да го гледа въпросната фирма...Някой да е лепил от вътрешната страна?Че чета много различни мнения от хората който са сменяли челни стъкла и не ми се занимава,все пак ако стигна до смяна мисля да е оригинално 2ра ръка.. Поздрави

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от No0k » 03 Фев 2012, 0:38

Май няма значение дали е вътре или вън. Все го стопират. :yes:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 21 Мар 2012, 9:56

Има ли вариант в Дару само да ми презалепят челното стъкло, в случай че е некачествено монтирано (пукане през дупки, духане в горната част при по-висока скорост) и колко ще ми струва? Стъклото е хубаво, само искам да го демонтират и монтират качествено...
Изображение

Предишна

Назад към E36