Само за разбирачи на М50
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- PROPELLER
- SPACEMAN!
-
- Кара: USS ENTERPRISE
- Мечтае да кара: ЗВЕЗДОЛЕТ
Само за разбирачи на М50
Лекинко се заинтригувах от клапана на позиция 2 от долупосочената схема?????
Предположението ми е ,че става въпрос за клапан на маслената магистрала ,но като не съм отварял мотор
В същото време имам дразнещо изчукване на клапани при всички по-забавени от предходното паления/М50В25/
и хвърлих око на този клапан
Мисля ,че не е нужно да споменавам,че колата си беше перфе, като дойде от Дойчланд
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/S ... hed_parts/
Предположението ми е ,че става въпрос за клапан на маслената магистрала ,но като не съм отварял мотор

В същото време имам дразнещо изчукване на клапани при всички по-забавени от предходното паления/М50В25/

Мисля ,че не е нужно да споменавам,че колата си беше перфе, като дойде от Дойчланд

http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/S ... hed_parts/
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Re: Само за разбирачи на М50
Това е клапан на маслената магистрала и това, което прави е, че като изгасиш двигателя не позволява на маслото от маслените магистрали в главата да се отече обратно и да останеш без масло в главата при студен старт. Иначе за тракането теоретично има вариант да е от него. Ако само изщракват леко при студен старт и то не винаги, няма място за притеснение. Ако почнат да тракат постоянно тогава вече не е на добре.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- PROPELLER
- SPACEMAN!
-
- Кара: USS ENTERPRISE
- Мечтае да кара: ЗВЕЗДОЛЕТ
Re: Само за разбирачи на М50
ХМ!!!
Точно това очаквах и аз като информация...
Нещата явно са за притеснение,защото изтракването е почти постоянно, при палене след по-дълъг престой
да речем два три часа 
Точно това очаквах и аз като информация...

Нещата явно са за притеснение,защото изтракването е почти постоянно, при палене след по-дълъг престой

3 мнения
• Страница 1 от 1