Колеги Помощ

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW E36 M3 Turbo
Мечтае да кара: e60 M5 е21 s54b32 turbo
Детайли за колата: s50b30 Turbo

Колеги Помощ

Мнение от Alpine_Power » 10 Мар 2012, 23:28

Имам следния проблем , сипвам 100 лв бензин след като съм на първата черта резервоара се фулира, но след като изхарча около 40 л и стрелката се върне на 1 вата черта след резервата колата гасне за бензин, сменил съм сондата (отляво зад шофьора) и бенз. помпата само че от е46 , колата си работи но стигне ли определени литри гасне :(
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Колеги Помощ

Мнение от Giovanni » 11 Мар 2012, 22:56

Можеш ли да запалиш да работи след това или гасне веднага все едно няма бензин? Ако е така, това е проблема.
До горе явно не си го пълнил за да разбереш колко литри изгаряш. Това което си мисля е че имаш проблем с датчиците мерещи нивото на бензин в резервоара. Може да има някви боклуци да им пречат да слязат по-надолу за да може стрелката ти да отиде на 0 или (Е от empty). И всъщност те забиват на положение, такова че стрелката да ти стои на 1-вата черта а всъщност ти си изгорил всичко.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Re: Колеги Помощ

Мнение от Dirty M5 driveR » 11 Мар 2012, 23:11

Като почне да гасне така отвори отделението на помпата и виж има ли бензин. При мен така почна да не пали от заминала помпа - малко след чертата за 15л. мотора не даваше никакви признаци на живот. В момента, в който му сипех няколко литра палеше, все едно нищо не е било. Освен това - отвори и другото отделение и виж там какво се случва. При 15л. гориво там не трябва да има нищо, защото се прехвърля в отделението на помпата. Провери маркуча, който свързва двете половини, да не би да е запушен.

Назад към E36