Малък проблем при палене
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Tony Montana
- кандидат ентусиаст
-
Малък проблем при палене
Значи пали си добре но от време на време като примерно е загряла и като тръгна да паля не ми държи обороти и изгасва.След това като запаля веднага няма проблем.От както може да е това ? 318 ис -ка е
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
И аз съм с 318ис и досега ми се е случвало 2 или 3 пъти да не ми задържи обороти след стартиране. Както си е нормално качва обороти над 1000 и веднага плавно ги сваля но попрекалява и загасва. Не знам от какво се получава но поради това че са изолирани случаи не бих и могал да го демонстрирам на никого. Така че следя тая тема с интерес и очаквам компетентни отговори:))
- Tony Montana
- кандидат ентусиаст
-
Хммм дано не е помпата но засега не е болка за умиранеZong написа:И аз съм със същия проблем. Два пъти ходих на диагностика и всичко е ток и жица. Единият вариант е да е от лош бензин, а другият е: може би бензиновата помпа да е тръгнала да си ходи. Понеже не го прави често ще карам докато някоя сутрин умре и ще я теглим с линейката на доктор![]()
![]()
Аз имах подобен проблем. Първия път като паля сутрин, не задържа оборотите и загасва, а на втория е ОК. Причината се оказа всмукване на въздух след дебитомера. На диагностика ми даваше проблеми все едно дебитомер или ламбда сонда са заминали. Но всичко се оправи след като се запушиха дупките и си смених спукания маншон. Сега си пали от раз и мощността ми се завърна.
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
KaLoSoFt написа:Аз имах подобен проблем. Първия път като паля сутрин, не задържа оборотите и загасва, а на втория е ОК. Причината се оказа всмукване на въздух след дебитомера. На диагностика ми даваше проблеми все едно дебитомер или ламбда сонда са заминали. Но всичко се оправи след като се запушиха дупките и си смених спукания маншон. Сега си пали от раз и мощността ми се завърна.
Да между другото това е един от първите симптоми на загиващият дебитомер

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- IVAN BAVARETZA
- Потребител
-
Aбе хора къде се намира този дебитометър! И моята кола понякога не пали от първия път,но това ми го прави рядко . И не изтегля веднага като и подам газ,а трябва малко да набере и тогава изтегля,но когато набере върви много грешка няма,и когато е набрал като му подам газ много дърпа направо залепя за седалката,но това залепяне за седалката го няма при тръгване и това ме тревожи, някой казват че това е нормално защото моторът на 320-ката бил голям и тежък,много ви моля дайте вашето мнение по въпроса.И да не забравя да кажа че това нещо с изтеглянето си го има откакто съм я купил,а вече стават 3 години ! И затова не знам дали това е нормално или не? 

Искаш ли бърза кола вземи си БМВ!
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
IVAN BAVARETZA написа:Aбе хора къде се намира този дебитометър! И моята кола понякога не пали от първия път,но това ми го прави рядко . И не изтегля веднага като и подам газ,а трябва малко да набере и тогава изтегля,но когато набере върви много грешка няма,и когато е набрал като му подам газ много дърпа направо залепя за седалката,но това залепяне за седалката го няма при тръгване и това ме тревожи, някой казват че това е нормално защото моторът на 320-ката бил голям и тежък,много ви моля дайте вашето мнение по въпроса.И да не забравя да кажа че това нещо с изтеглянето си го има откакто съм я купил,а вече стават 3 години ! И затова не знам дали това е нормално или не?
Намира се след ваздушният филтър но иди на диагностика щото по нищо няма да познаеш дали е здрав

А за тегленето ще кажа че и аз съм с 320 и дръпа та се кине така че май имаш проблем

НЕВОЛЯТА УЧИ........

9 мнения
• Страница 1 от 1