Питане относно тест на таблото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Питане относно тест на таблото
Колеги, значи според тия писания тук http://www.bmw-m.net/techproc/test.htm като се пусне тест на таблото на 4-а позиция трябва да изписва последните 5 цифри от ВИН-а. Обаче на моето изписва ей такива чертички "--------". Някой знае ли така ли трябва да е или тъпаците като са връщали километража назад са флашнали компа и са го забърсали или е нещо друго.
- IVAN BAVARETZA
- Потребител
-
Това значи че километражът ти е връщан! И то не са го връщали профисионалисти,а аматьори.Виждъл съм как ги връщат професионално и после на теста показва че всичко е наред. 

Искаш ли бърза кола вземи си БМВ!
Anonymous написа:Я някой да обясни как точно се прави този тест?
Значи при изгасен двигател задържаш бутона за "Reset"/нулиране на километража и врътваш контактния ключ на 1-ва позиция, при което ти изписва "test 01" или нещо подобно беше и тестът започва. Повече инфо на тоя линк, който съм пуснал
IVAN BAVARETZA написа:Това значи че километражът ти е връщан! И то не са го връщали профисионалисти,а аматьори.Виждъл съм как ги връщат професионално и после на теста показва че всичко е наред.
Много ясно, че е връщан, аз се бях спекъл, да не е нещо гепеняк, въпреки че я проверих на митница и КАТ (не в София естествено) когато я взимах. Т'ва не е болка за умиране, мерси колега

4 мнения
• Страница 1 от 1