Как да доразглобя таблото ???

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Re: Как да доразглобя таблото ???

Мнение от maxpower » 24 Яну 2012, 23:43

Просто има разлика в таблата. Моите рингове тръгнах да ги слагам на таблото. И не ще, и не ще все изпадат :banghead: :ranting: направо побеснях по едно време и тръгнах да пиля с една пила. Сложих 3 и последния аха да го сложа и два паднаха е направо ми идеше да строша и табло и све :lol: . По едно време бащата вика, абе ти що не пробваш на другото табло,че имам още едно оборотно,че нали са много надеждни :mhihi: .
Викам му ти луд ли си :lol: те са еднакви
Ама викам чай да провера да се не мина, тръгвам да ги слагам и ЩРАК :shock: паснаха си без проблем, без напиняне и бая здраво се държат.
Едното табло беше само с винчета отзад 94г, а другото на което паснаха без проблем е 91г ако не се лъжа и е с винтове и щипки в двата края. Ринговете ги купих от Babuna :bchug:
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

Потребител
Аватар
Кара: BMW e36 318i комби
Мечтае да кара: Нова кола

Re: Как да доразглобя таблото ???

Мнение от JohnWalker » 04 Мар 2012, 17:20

Аз за да извадя таблото трябва да махна волана. Така и направих, но отзад кабелите не успях да махна притесних се да не счупя нещо... Как се махат тия щуротии. Има ли някой снимки, че тези в темата не са като на мойто. е36 98г.
Момчето, което говори с BMW-то на някакъв странен език... тарарарараааараааааа

Предишна

Назад към E36