Колеги малко помощ ?!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: напред с вратите
Мечтае да кара: M3

Колеги малко помощ ?!

Мнение от Angelov91 » 28 Фев 2012, 20:50

Значи проблема е следния преди около 1 час както си карах на 5-та с около 90 км/ч и при навлизане в населено място натискам съединитела обаче скоростния лост се мести на където си иска и от 5-та неможах да слезна на по ниска предавка, не е съединителя поне според мен защото от толкова местне като спрях на едно место някак си е изключих от скорост , но после неможех да потегля... то се е видяло , че ще иде в сервиза , но искам да знам дали е нещо сериозно ако някои си има напредстава от какво може да е .... Благодаря предварително
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact,96'индивидуъл
Мечтае да кара: 6 serries
Детайли за колата: монреалблауууу

Re: Колеги малко помощ ?!

Мнение от vaykisss » 29 Фев 2012, 0:02

Angelov91 написа:Значи проблема е следния преди около 1 час както си карах на 5-та с около 90 км/ч и при навлизане в населено място натискам съединитела обаче скоростния лост се мести на където си иска и от 5-та неможах да слезна на по ниска предавка, не е съединителя поне според мен защото от толкова местне като спрях на едно место някак си е изключих от скорост , но после неможех да потегля... то се е видяло , че ще иде в сервиза , но искам да знам дали е нещо сериозно ако някои си има напредстава от какво може да е .... Благодаря предварително

карай в сервиза то ся скоростни кутии бол по за 100тина лева :mhihi: ,каква е колата между другото? :dunno: ,някъкви шумове стърже ли ,вие ли :dunno: и как така се мести на ляво ,надясно :dunno: смисъл преди това така ли местеше

младши ентусиаст
Аватар
Кара: напред с вратите
Мечтае да кара: M3

Re: Колеги малко помощ ?!

Мнение от Angelov91 » 29 Фев 2012, 20:25

316 i като е забутах до нас се усещаше леко стържене на скоростния лост , но преди ядове ми не е правила такива
Изображение

Назад към E36