Колеги малко помощ ?!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
Колеги малко помощ ?!
Значи проблема е следния преди около 1 час както си карах на 5-та с около 90 км/ч и при навлизане в населено място натискам съединитела обаче скоростния лост се мести на където си иска и от 5-та неможах да слезна на по ниска предавка, не е съединителя поне според мен защото от толкова местне като спрях на едно место някак си е изключих от скорост , но после неможех да потегля... то се е видяло , че ще иде в сервиза , но искам да знам дали е нещо сериозно ако някои си има напредстава от какво може да е .... Благодаря предварително
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
Re: Колеги малко помощ ?!
Angelov91 написа:Значи проблема е следния преди около 1 час както си карах на 5-та с около 90 км/ч и при навлизане в населено място натискам съединитела обаче скоростния лост се мести на където си иска и от 5-та неможах да слезна на по ниска предавка, не е съединителя поне според мен защото от толкова местне като спрях на едно место някак си е изключих от скорост , но после неможех да потегля... то се е видяло , че ще иде в сервиза , но искам да знам дали е нещо сериозно ако някои си има напредстава от какво може да е .... Благодаря предварително
карай в сервиза то ся скоростни кутии бол по за 100тина лева

- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
Re: Колеги малко помощ ?!
316 i като е забутах до нас се усещаше леко стържене на скоростния лост , но преди ядове ми не е правила такива
3 мнения
• Страница 1 от 1