Проблем е36 м40 - Открит проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- tashev_kiril
-
-
Проблем е36 м40 - Открит проблем
Колеги здравейте,
Имам проблем с оборотите. Повярвайте ми пробвах доста неща и четох много по въпроса, това може да се види и от темите ми.
Молбата ми е към някой, който има същия мотор да пробвам ст. моторче, дебитомер. вакуум маркуче и т.н. за да съм сигурен, че не е от тях проблема или пък да разбера дали е от тях евентуално.
От София да е разбира се за предпочитание в близост до кино Арена Запад или центъра, в крайна сметка и в друг квартал да е...
Също ме устройва и някой колега който продава на части м40 да пробвам нещата и ако се установи, че някои от моите елементи са неизправни, а с неговите части оборотите са ОК, може да се спазарим и за частта.
Благодаря предварително

Имам проблем с оборотите. Повярвайте ми пробвах доста неща и четох много по въпроса, това може да се види и от темите ми.
Молбата ми е към някой, който има същия мотор да пробвам ст. моторче, дебитомер. вакуум маркуче и т.н. за да съм сигурен, че не е от тях проблема или пък да разбера дали е от тях евентуално.
От София да е разбира се за предпочитание в близост до кино Арена Запад или центъра, в крайна сметка и в друг квартал да е...

Също ме устройва и някой колега който продава на части м40 да пробвам нещата и ако се установи, че някои от моите елементи са неизправни, а с неговите части оборотите са ОК, може да се спазарим и за частта.
Благодаря предварително

Последна промяна tashev_kiril на 26 Фев 2012, 3:28, променена общо 1 път
- tashev_kiril
-
-
Re: Проблем е36 м40 помощ
Не колега, другата Арена имах предвид. Направих пробата вече от един търговец и се оказа, че с неговия дебитомер заспа колата. Но тъй като колебанията в оборотите ми не са значителни, реших да не давам 45 лв. засега. Ще го отворя да почистя платката първо, защото това което се разваля/замърсява е платката на потенциометъра. Може пък и да се оправи, ако не, ще мисля за друг

Мерси все пак за отзива на подадения ми зов за помощ.

Мерси все пак за отзива на подадения ми зов за помощ.
4 мнения
• Страница 1 от 1