м52б25 прекъсва в ниските
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
м52б25 прекъсва в ниските
Здравеите имам проблем с колата,типа на мотора е м52б25 с някакъв чип тунинг незнам какъв е точно така закупих колата,има АСЦ но прекъсването се получава единствено когато е под 2000 оборота,за пример ако тръгна лека по лека от 700-800 и натисна рязко газта и асц-то е изключено се води че трябва да тръгне с ряз но се получава прекъсване и като надмине 2000 оборота се стрелка моментално
Наскоро си подновявах генерацията защото старата беше задръстена и крива много и при новата генерация премахнах клапата която има на гърнето и в нея попринцип влиза едно маркучле за вакум ли е кво е и съм го прегънал и захванал с свинска опашка
Наскоро си подновявах генерацията защото старата беше задръстена и крива много и при новата генерация премахнах клапата която има на гърнето и в нея попринцип влиза едно маркучле за вакум ли е кво е и съм го прегънал и захванал с свинска опашка

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Re: м52б25 прекъсва в ниските
а да си го карал на нещо като диагностика? Някакви грешки?Как работят сондите и дебитомера? Свещи сменявал ли си?
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Re: м52б25 прекъсва в ниските
Мирише ми на дебитомер ама за всеки случай една лека диагностика 

3 мнения
• Страница 1 от 1