проблем при 318i на обикновен метан

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E 36

проблем при 318i на обикновен метан

Мнение от ogibmw » 31 Яну 2012, 23:19

здравейте колеги става въпрос за 318i 91г има метан,но не е инжекция а съвсем обикновена и явно от там и дойде следния проблем.От извесно време почнаха да играят оборотите м/у 1000 и 500 без да гасне след това се влошиха нещата като почна и да загасва и това го правеше не веднага след първоначално палене,а по скоро като позагрее и в движение не може да се изфорсира повече от 3000 об.Лошото е че не работи изобщто на бензин.И така до онзи ден докато един познат почна да върти болчето за регулиране на изпарителя и от тогава изобщо не пали едва когато се драпне,но пак не държи обороти изобщо.Идея си нямам какво и стана изведнъж и зверския студ ли допринесе за аварията.Много ще съм благодарен ако можете да помогнете с идеи и предложения какво да направя предварително благодаря,надявам се ако съм объркал мястото на темата да ме разберете супер нов съм и това ми е първа тема.

Аватар
Кара: е65 4.5 2002

Re: проблем при 318i на обикновен метан

Мнение от bmw730 » 02 Фев 2012, 9:29

колега вземи да откачиш дебитомера да видим дали ще работи мисля си че ще започне да работи там ще е проблема от опит знам а може би и от гофрираният маркуч

Потребител
Аватар
Кара: E 36

Re: проблем при 318i на обикновен метан

Мнение от ogibmw » 03 Фев 2012, 0:22

днес ходих на метанаджия :) и отстрани проблема които се състоеше основно в това че антифриза беше намалял и от там неможе да стига достатачно количество течност до изпарителя и другия проблем естественно е големия студ.Благодаря колега за оказаното съдеиствие :yes:

Назад към E36