AIR BAG
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Гост
-
AIR BAG
Здраейте.Нека да споделя нещо много интересно с вас:)Значи говорим за Е36,95 година,1.6,м43)всети лампата на еар бега,и при това постоянно.Караме я на диагностика и ....до шофьорката седалка(на самата седалка де) има някаква мрежа която регистрирс дали има човек на седалката или не.Как е а?Та тя е износена и компа дава постоянна грешка и лампата свети.Мислех ,че като се занули(еар бега)ще се оправи ..да ама не...и така дръпнах веднага с няколко от нашите зеленичките на зад:(Ами това е за сега от мен ,дано е било поучително и интересно за всички вас:))
според мен това е датчик който показва на втория ербег дали да се отвори или не ако недай боже стане лошото не съм сигурен дали от него може да светне лампата на ербега ако искаш пробвай в друг сервиз да го тестват на мойто е36 го палих без ербег и натрупа грешка нулираха я и сега светка лампата на ербега ама след някъде 15-20 сек. изгасва и вероятно е готов да действа НЕДАЙ БОЖЕ ДА ТРЯБВА НИКОМУ между другото понеже е система за сигурност при напрежение 10V светка лампата и системата излиза от режим готовност
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Точно от това си свети лампичката, но при мен бе лоша връзка в кабелите под седалката, а *мрежичката* струва около 220 лв.
3 мнения
• Страница 1 от 1