въпрос за чип
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Metko
- Потребител
-
- Кара: e46 318 i
- Мечтае да кара: e36 m3
въпрос за чип
Здравеите вчера бяхме запили с приятели и се заговорихме за автомобили с едно момче , което кара Е36 320и 150к.с. и тои започна да ми обяснява как щял да си сложи 2 чипа които ще вдигнат 50к.с. на Е36-цата аз му обясних че може само 1 чип но тои твърдеше че са 2 и мен ми стана интересно как ще извади с чип 50к.с. от атмосферен двигател ако греша поправете ме но аз мисля че само искат да му вземат парите (1000 евро) предполагам че няма такава глупост като 2 чипа 

Get rich or die trying
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
при турбо печките 30-40% от мощноста а при атмосферните(бензинките)12-15%-поне по каталог
чипът е препрограмиране на фабричния софтуер(задават се други параметри).Няма к'во да оправлява втория чип -ТОЕСТ ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО

чипът е препрограмиране на фабричния софтуер(задават се други параметри).Няма к'во да оправлява втория чип -ТОЕСТ ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Metko
- Потребител
-
- Кара: e46 318 i
- Мечтае да кара: e36 m3
ТОЕСТ ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО Exclamation Exclamation
и аз съм на това мнение аз видях че за неговата кола чипа качва 18к.с. и 20НМ към въртящият момент ама няма какво да му обяснявам явно някои ще му вземе парите

Get rich or die trying
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
При някой електроники наистина има 2 чипа.
Също така при някои автоматици освен чипа в ECU-то се сменя и чипа на скоростната кутия.
Когато чипа е качествен разлика има и това си проличава като се замери самия автомобил.Малко са хората които могат да усетят разлика от +-1 сек. в ускорението.
Също така при някои автоматици освен чипа в ECU-то се сменя и чипа на скоростната кутия.
Когато чипа е качествен разлика има и това си проличава като се замери самия автомобил.Малко са хората които могат да усетят разлика от +-1 сек. в ускорението.
5 мнения
• Страница 1 от 1