Отново помощ с инфо. за Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
и да и не.. всичко зависи от техническото състояние. то си е ясно, че колите не са с реални километри.. обаче зависи как е карана и от кого затова .. хубаво е да се види в талона кой е бил собственика кога е купил колата и т.н. а най хубаво ако има и сервизна книжка с извършвани ремонти.. а и да обикновенно майсторите като ремонтират лепят лепенки.. за масла.. за филтри.. за климатици и т.н. може да обърнеш и на това внимание. там обикновенно е показан пробега преди влизането на колата в бг.. и ако наште юнаци са забравили да махнат..
Мойта съм я вземал като за 92 година модел.. но първи собственик 94година почти 95. пробег 128 000км което разбира се не е истина и точно на една таказ лепенка първата цифра 1 втората или 7 или 4. изтъркана но се вижда че е с още 4 числа след парвите две.. или е над 140 или над 170 когато я взех..
кофти е ако такива лепенки отсъстват.. може да си направиш изводи че крият истинския пробег.. то не че не могат да лепнат лепенка тук и да я застарят но..
ОБЩО взето гледа се тех състояние.. щот има коли и 80 година които са в отлично състояние;)
Мойта съм я вземал като за 92 година модел.. но първи собственик 94година почти 95. пробег 128 000км което разбира се не е истина и точно на една таказ лепенка първата цифра 1 втората или 7 или 4. изтъркана но се вижда че е с още 4 числа след парвите две.. или е над 140 или над 170 когато я взех..
кофти е ако такива лепенки отсъстват.. може да си направиш изводи че крият истинския пробег.. то не че не могат да лепнат лепенка тук и да я застарят но..
ОБЩО взето гледа се тех състояние.. щот има коли и 80 година които са в отлично състояние;)
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Аз даже вече не гледам километрите когато гледам някоя кола, това е глупост преди беше много модерно да ги връщат километражите можеби след някоя друга година още и се поспрат защото една кола като изглежда от вътре съсипана няма как да ме накарат да мисля, че е на 130 хиляди 

- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0d '13
- Мечтае да кара: М-power
Re: Благодаря пак много....пишете още
[quote="jaskata"]://mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11147157197681915&f1=details
Писах без да я показвам, защото съм сигурен, че сте я виждали ..... а исках и мнението ви като цяло.
Пич тази сум я гледал, доста понамазана ми се видя, стори ми се че и е придаден търговски вид, но под капака незнам какво е. Без преглед от разбирач не те съветвам. Успех!
Писах без да я показвам, защото съм сигурен, че сте я виждали ..... а исках и мнението ви като цяло.
Пич тази сум я гледал, доста понамазана ми се видя, стори ми се че и е придаден търговски вид, но под капака незнам какво е. Без преглед от разбирач не те съветвам. Успех!
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2