Брава подгрев
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Брава подгрев
Колеги наложи ми се да заменя бравата ми ..
тази която пристигна е с подгрева от зимния пакет..
в моята инсталация има кабели до там.. три букси са
на бравата има две.. подгрева и едно палче за централното ако не се лъжа..
даите идея като фабрично нямам подгрев какво да правя с тия букси? как и кога работи?
при някаква краина позиция на ключа ли само? задържане? или е свързано с онзи датчик зимен пакет които го има в дясния въздуховод?
тази която пристигна е с подгрева от зимния пакет..
в моята инсталация има кабели до там.. три букси са
на бравата има две.. подгрева и едно палче за централното ако не се лъжа..
даите идея като фабрично нямам подгрев какво да правя с тия букси? как и кога работи?
при някаква краина позиция на ключа ли само? задържане? или е свързано с онзи датчик зимен пакет които го има в дясния въздуховод?
Re: Брава подгрев
Мисля, че беше: дигаш дръжката и я задържаш в крайно горно положение. (15тина сек)
ако можеш направи някоя снимка, аз също съм с тия 3 букси и таман вчера се чудех дали ми се занимава да слагам. то реално полза никаква, ама нали.. иначе сървъра нещо го няма и не мога да видя схемите, че съм на работа, ама до колкото си спомням бяха вързани към зке-то (звм при нас)
- ares2
- старши ентусиаст
-
ето снимка на бравата.. кабелите на подгрева са кафеви
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
начи погледнах схемата, при звм-а има допълнително реле, което ти трябва. слага се до кутията с тея разпределителните платки зад жабката. аз се сещам, че бях гледал там на моята, имаше прекарани кабели, а реле липсваше. при тебе също трябва да е така, щом си с 3те букси. иначе бравата ако ти е с 2, значи май има липси, понеже и при двата модула зке/звм е с три. трябва да е така http://imageshack.us/photo/my-images/15/dsc05492c.jpg/
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
No0k написа:Мисля, че беше: дигаш дръжката и я задържаш в крайно горно положение. (15тина сек)
Не я задържаш, просто я дръпваш. На по-дъртие е36 така се пуска и осветлението на купето, когато колата е заключена.

- ares2
- старши ентусиаст
-
много интересно..
това значи ли че букса номер три от инсталацията ми е свързана точно с осветлението?
на тази брава няма нещо подобно но.. може би е някакво ключе което натиска бравата при повдигане..
това значи ли че букса номер три от инсталацията ми е свързана точно с осветлението?
на тази брава няма нещо подобно но.. може би е някакво ключе което натиска бравата при повдигане..
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
err0r написа:No0k написа:Мисля, че беше: дигаш дръжката и я задържаш в крайно горно положение. (15тина сек)
Не я задържаш, просто я дръпваш. На по-дъртие е36 така се пуска и осветлението на купето, когато колата е заключена.
Жорка не само на по-дъртите е така , моята е 97-ма 8-ми месец и също като е заключена ако дръпна дръжката плафоните светват....
п.п. И моята има подгрев на ключалките и "циците" за пръскане на предното стъкло, не знаех ,че трябва да дърпам дръжката за да проработи подгрева

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
и моето е36 купе е 97 г. 9 месец, но като дръпна дръжката не се включват плафоните защо ли е така? а как мога да разбера без да свалям кората на вратата дали имам подгрев на дръжките ... 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Подгревът не е на дръжките, а е на шофьорската ключалка.
Цецо, мислех, че само на тия хавтомобили с ключове с крушка го има само. Явно съм сбъъъркал.
Цецо, мислех, че само на тия хавтомобили с ключове с крушка го има само. Явно съм сбъъъркал.

10 мнения
• Страница 1 от 1