Разтоварващ клапан на М40
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
Re: Разтоварващ клапан на М40
NikiNikolov написа:Като свалиш главата м/у 2 и 3-ти цилиндър май беше има една бурма, зад нея има съчма и пружина, някак си регулира налягане на маслото.
това ми трябваше. Благодаря. Утре ще напиша дали е било това, а в последствие ще изпиша цялата драма по проблема.
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
sharksfin написа:NikiNikolov написа:Като свалиш главата м/у 2 и 3-ти цилиндър май беше има една бурма, зад нея има съчма и пружина, някак си регулира налягане на маслото.
това ми трябваше. Благодаря. Утре ще напиша дали е било това, а в последствие ще изпиша цялата драма по проблема.
sharksfin написа:ми това е някакъв клапан, който регулира подаването на гориво (най-общо казано). И трябва да е вътре в главата... някъде си....
Ако маслото го ползваш като част от горивната смес, може да приемем че горе-долу си дал приемливо обяснение на това което търсиш.

Ама май и ти не знаеш какво търсиш

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
ogata написа:sharksfin написа:NikiNikolov написа:Като свалиш главата м/у 2 и 3-ти цилиндър май беше има една бурма, зад нея има съчма и пружина, някак си регулира налягане на маслото.
това ми трябваше. Благодаря. Утре ще напиша дали е било това, а в последствие ще изпиша цялата драма по проблема.sharksfin написа:ми това е някакъв клапан, който регулира подаването на гориво (най-общо казано). И трябва да е вътре в главата... някъде си....
Ако маслото го ползваш като част от горивната смес, може да приемем че горе-долу си дал приемливо обяснение на това което търсиш.
Ама май и ти не знаеш какво търсиш
Освен да му е двутактова колата...значи разлика има от горивото до маслото и то дори да е в/у главата.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Оставете колегата, има проблем, търси нещо в двигателя и не знае какво е. Някой му казал че името му е еди кво си и прави нещо си, някак си.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2