Смяна на говорител

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Смяна на говорител

Мнение от alexanderkirow » 02 Яну 2012, 17:16

Първо се извинявам ако темата не е за тук . Искам да си сменя говорителите на колата (е36 компакт) , но нещо не успявам да ги откача/извадя от местата им . Та може ли някой колега да ме светне по въпроса как да го направя , и ако може да ми препоръчати хубави говорители или такива които пасват перфектно на старите места
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d facelift

Re: Смяна на говорител

Мнение от acidburn-525tds » 03 Яну 2012, 19:22

И аз не мога да разбера как се откачат тези говорители, ще следя темата, дано има развитие.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexanderkirow » 03 Яну 2012, 19:23

Май няма да има , така като гледам :no:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 m3

Мнение от mitko_dd » 04 Яну 2012, 0:18

кои от всичките говорители на компакта не можеш да свалиш - отзад , в краката в кората ....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 e36 328i Тouring
Мечтае да кара: e36 ///M3

Мнение от clarcky » 04 Яну 2012, 2:08

mitko_dd написа:кои от всичките говорители на компакта не можеш да свалиш - отзад , в краката в кората ....

:arrow:
Принципно са на винтове и няма нищо сложно :)
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... eo_system/

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 528xi
Мечтае да кара: M10
Детайли за колата: Panda

Мнение от ayaks90 » 04 Яну 2012, 12:43

alexanderkirow написа:Първо се извинявам ако темата не е за тук . Искам да си сменя говорителите на колата (е36 компакт) , но нещо не успявам да ги откача/извадя от местата им . Та може ли някой колега да ме светне по въпроса как да го направя , и ако може да ми препоръчати хубави говорители или такива които пасват перфектно на старите места

незнам дали ще има нещо общо междо sedan и compact но на въпросати отностно размера на говорителите виж дали имаш възможност даси отржеш малко ламарините зада вкараш по голям говорител аз един ден моята кола цялата я разглобих отзаде направих по големи дупки и поставих елипси в момента от горе гледаш едно малко капаче за 10-15 сантиметра говорителче и като махна капака от долу се показва половин елипс понеже другата половина от елипса е под самата кора и нито дранчи нито запира свири си без грешка но както казах разглобих цялата задница зада изрежа по големи отвори
Изображение

Назад към E36