318 тдс към м52б28 какво се сменя по инсталацията !!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bu66mena
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: 318 тдс към м52б28 какво се сменя по инсталацията !!
[quote="maxpower"]Извинявам се предварително за
Само аз ли смиля, че много по изгодно и лесно ще бъде да си вземе бензинова кола в която да направи трансплантацията
Единствената полза от тази манипулация на малкия ТДС е ,че колата ще ти се води 90кс, аз други ползи не виждам, а само минуси.
И утре като го спрат сигурно няма да забележат 4е е с бензинов мотор,според мен освен многото работа която ще имаш колега,ще трябва да идеш и до кат.

Само аз ли смиля, че много по изгодно и лесно ще бъде да си вземе бензинова кола в която да направи трансплантацията

Единствената полза от тази манипулация на малкия ТДС е ,че колата ще ти се води 90кс, аз други ползи не виждам, а само минуси.
И утре като го спрат сигурно няма да забележат 4е е с бензинов мотор,според мен освен многото работа която ще имаш колега,ще трябва да идеш и до кат.
БМВ ем вози ем е.е
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Те пък щото са една сила адска оригиналните спирачки на 328...brankovv написа:bum_bum написа:Викаш 90 коня са го напрайли със спирачки за като 200?
a каква е разликана на спирачките на м41д18 и м52б28 освен задните винтилирани дискове ?
Иначе ако купето на ТДС-а е читаво, без ръжди и с порядъчно оборудване си заслужава.
Няма невъзможни неща

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
brankovv написа:bum_bum написа:Викаш 90 коня са го напрайли със спирачки за като 200?
a каква е разликана на спирачките на м41д17 и м52б28 освен задните винтилирани дискове ?
също и предните ,ако не се лъжа при 318тдс и предните дискове са плътни
6>4
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
mitko_n1 написа:Те пък щото са една сила адска оригиналните спирачки на 328...
Това го кажи пак, ако сложиш оригинални дискове и накладки и ревизираш апарата. 15 годишен апарат с ментеливи дискове и накладки е ясно, че няма да впечатли никого, ако ще и на М3 да е.
А комбито освен спирачки, горивопроводи, помпи и т.н. ще иска и стабилизиращи щанги и диф с друго число и евентуално полуоски, ако се вземе оригиналния и т.н..
ShibinG написа:също и предните ,ако не се лъжа при 318тдс и предните дискове са плътни
Да, плътни са.
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Точно от теб не съм очаквал да ми хвалиш заводските спирачки на 328...Всичко, което изброи съм го направил, но на спирачки от Е46 330 и чак сега спира както трябва.bum_bum написа:mitko_n1 написа:Те пък щото са една сила адска оригиналните спирачки на 328...
Това го кажи пак, ако сложиш оригинални дискове и накладки и ревизираш апарата. 15 годишен апарат с ментеливи дискове и накладки е ясно, че няма да впечатли никого, ако ще и на М3 да е.
А комбито освен спирачки, горивопроводи, помпи и т.н. ще иска и стабилизиращи щанги и диф с друго число и евентуално полуоски, ако се вземе оригиналния и т.н..ShibinG написа:също и предните ,ако не се лъжа при 318тдс и предните дискове са плътни
Да, плътни са.
А всичко необходимо (визирам диф с полуоски, спирачки, стаб щанги), за да стане комбата както трябва, едва ли ще мине 500лв, имайки предвид наличието на такива коли за части.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- sprqnotdvijenie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 318 is
- Мечтае да кара: bmw e 36 m poweer
най накря по компетентен отоговор мерси колега 

- kokoshkite
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E36 coupe 318is ex
E36 coupe 328i ex
E46 touring 320d ex
E90 325i
Аз не бих преправял дизел на бензин
Най-добре донор цял да имате някоя англичанка 2.8, че от тдс-а нищо няма да остане само купето. И пак е доста работа и пак няма да е оригинална 328-ца ,а сбироток
Не ангажирам никого с мнението си .

Не ангажирам никого с мнението си .

- brankovv
- младши ентусиаст
-
- Кара: c220 diesel
- Мечтае да кара: e30 m50b25
много сте ми интересни : нищо нестава - ебати филма е и т.н.
Интересно ми е как ли са се оправили хората с е30 м10б18 карбуратор ? ама май не са една или две с м52
Интересно ми е как ли са се оправили хората с е30 м10б18 карбуратор ? ама май не са една или две с м52

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2