Вейдър седалки!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Кара: е36 318ис М-пакет
Мечтае да кара: e30 V10

Вейдър седалки!

Мнение от angel_lalov » 21 Дек 2011, 17:33

Привет на всички!
Купих един Вейдър който е от десен волан!!!и разликата нали е в дръжките дето дигат седалките при десния волан има от 2-те страни на лявата седалка!а при нормална дирекция има 2 дръжки на дясната седалка!
Имам обиковен салон пак фейсов и гърбовете са еднакви!Някой знае ли дали може да се направи салона като от нормален волан?и какво е нужно!
Продавам М-Техник окачване за 4 цилиндрово за отпред!аморт и пружини като нови са!120Лв!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Re: Вейдър седалки!

Мнение от Nukem » 21 Дек 2011, 17:36

Питай joro_paveto, той знае как!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Аватар
Кара: е36 318ис М-пакет
Мечтае да кара: e30 V10

Мнение от angel_lalov » 21 Дек 2011, 17:40

Ще изчакам ако реши да се включи и да обясни!иначе ми е ясно как да разглобя отзад седалката!ако може някой да обясни другото как става ще е добре!
Продавам М-Техник окачване за 4 цилиндрово за отпред!аморт и пружини като нови са!120Лв!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 21 Дек 2011, 17:51

angel_lalov написа:Ще изчакам ако реши да се включи и да обясни!иначе ми е ясно как да разглобя отзад седалката!ако може някой да обясни другото как става ще е добре!

Размени гърбовете на двете седалки
Мисля че стояха на по 2 болта и имаха едно жило

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: й, и утре е ден.
Мечтае да кара: Active Autowerke.

Мнение от arr0gance » 22 Дек 2011, 22:41

гърбовете са с 6 болта и процедурата по смяната е елементарна та давай смело,докато разкостваш ще видиш какво трябва да правиш
Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320ci
Мечтае да кара: Е36 с F10 с turbo

Мнение от Бумърчето » 23 Дек 2011, 0:39

Аз съм го правил с рекаро салон от англичанка.И двете седалки са с отвори за страничните апаратчета.Пасажерската е с монтирани две свързани с рейка.Мможе да се направи двоен механизъм за сваляне на на всяка седалка изрязва се допълнителен отвор на кората.Езиците за повдигането се подменят само спазваш посоката.Ще се ориентираш за другото като свалиш двете кори отзад на седалките за да направиш транслацията.За целта ползвах и стария салон.Езиците се издърват и при постанянето се спазва страната от която са демомонтирани.При сваляне на защитните интериорни конзолки отстрани се повдигат зъбците - горен на горе ,долен на доло спрямо отвора на езиците те се и издърпват - могат и да се нагласят като тричотка за рзстояние от конзолките -на степени са.Ако има нещо неясно питай :yes: PS:Несъм подменял облегалкие както те съветват а подменяш и местата на на кори апаратчета и жилата до механизмите без проблем. Пак казвам лично съм го правил без инструкции.Пластмасовите апаратчета се вадят и сменят като извадиш клинчетата с примерно Ф и спремерени удари на дорниче отчеканих апаратчетата , след това монтаж за съответната страна.....

Назад към E36