Проблем с ск.лост

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30,е46,е60
Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
Детайли за колата: лимузинкa

Проблем с ск.лост

Мнение от angelBMW » 22 Дек 2011, 3:47

Здравейте колеги,срещал съм се с всякакви проблеми но не и като :mhihi: скоростния ми лост се движи едно такова странно хлабаво попринцип на повечето е36ци където съм влизал и купето което имах 328 като движех лоста се държеше по стегнато а на компакта самия лост играе хоро...тампоните на ск.кутия са нови но те нямат нищо общо с лоста немога да си го обесня просто....

Да не пускам нова тема ще задам и другия си въпрос та наскоро взех 2 джанти 19-ки за 60 евро с огромен борд :mhihi:
шарката е петолъчка разглобяема захваната е отвътре но джантата не е за бмв а щом петолъчката се разглабя значи могат и да станат на бмв :mhihi: но ако може някои да ме опъти къде се продават само вътрешноста на джантата ?Утре следобед/над вечер ще пусна снимки на джантите
В моргата ми казаха че са за мерцедес но случаино един познат мина с колата си която е голф 5ца и като видях централния отвор че е по малък такъв като на джантите и решихме да тестваме и взеха та паснаха идеално :mhihi: но нещо не ми се дават защото са разглобяеми и мога да ги нагодя за бмв-то по един или по друг начин(фланци или смяна на шарката с такава на бмв)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Re: Проблем с ск.лост

Мнение от Dirty M5 driveR » 22 Дек 2011, 8:13

Ми лостовия механизъм има луфтове. То друго обяснение няма.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 22 Дек 2011, 9:29

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 22 Дек 2011, 10:16

Централния отовр може да се разтърже на 72.6, а с колко болта са и междуболтовото колко е, ако е 5х112,
може да стане и с преходни фланци.

Назад към E36