320и проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
320и проблем
здавеите колеги търсех във форума тема която може да ми помогне за моя проблем но не намерих ето го и проблема
320-иската ми сутрен като я запаля я оставям малко да загрее на празен ход но след 15 сек тя сама угасва и така 2-3 пъти следкато я запаля пак и като и подам гас да не изгасва първо глахне а следтова гърми в смукателния колектор и тъка докато загрее остава само едно леко предарпване в ниските
моляви ако някои може да помогне да пише мерси предварително
320-иската ми сутрен като я запаля я оставям малко да загрее на празен ход но след 15 сек тя сама угасва и така 2-3 пъти следкато я запаля пак и като и подам гас да не изгасва първо глахне а следтова гърми в смукателния колектор и тъка докато загрее остава само едно леко предарпване в ниските
- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
Re: 320и проблем
TPS или стъпково моторче,не изключвам и темп датчик
По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
- nafurfory
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20
- Мечтае да кара: самолет
аз имах почти същия проблем на мене ми гаснеше на празни обороти смених свищите и нема ядове сега
NE STAVA samO S QDENE TRQBVA i pIENE

delas_328 написа:TPS или стъпково моторче,не изключвам и темп датчик
стъпковото и темп датчик ги смених но не и TPS ще пробвам и с него мерси все пак
nafurfory написа:аз имах почти същия проблем на мене ми гаснеше на празни обороти смених свищите и нема ядове сега
сменил съм ги и пак тъка без промяна
- CooL123Es
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 528i e60 530d e61 535d
jirafa написа:здавеите колеги търсех във форума тема която може да ми помогне за моя проблем но не намерих ето го и проблема
здр.виж гофритния маркуч не е скъсан некъде
- ayaks90
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 528xi
- Мечтае да кара: M10
- Детайли за колата: Panda
Аз имах подобен проблем на мойта.При мене първо,само губеше обороти ако и подам газ(темп.датчик),след известно време започна и сама да губи обороти без даи подавам газ и мотора претрисаше(свещи),накрая почна сама да гасне...(бензинова помпа) това бяха при мене проблемите.
- DANGER
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: за кеф
Може и ламбда сонда да е щом след 15 сек започват проблемите, пробвай да я откачиш и виж как ще се държи
- sysmurdoc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 LCI космос
- Мечтае да кара: Йемки
Най-вероятно проблеми с токовете!Смени свещите, а има възможност някоя бубина да е за смяна, но и си пусни една диагностика 

- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
DANGER написа:Може и ламбда сонда да е щом след 15 сек започват проблемите, пробвай да я откачиш и виж как ще се държи

12 мнения
• Страница 1 от 1