Проблем с гаснене
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Xao
- Потребител
-
- Кара: е30 325ix
Проблем с гаснене
Здравейте колеги
Проблемът ми е следния : днес запалих колата работи 10мин на място и угасна, запали трудно след 5 мин въртене.Оборотите и малко играят като я запаля, понякога стрелката седи 2мин на 1000 и след това пада почти до 500 и тогава си застава на мястото.Друго, което съм забелязал е като спирам някаде и давам от 1ва или 2ра скорост на свободна оборотите пак падат до 500 претриса леко и се вдига до нормалните.
Благодаря предварително. Колата е 318IS
Проблемът ми е следния : днес запалих колата работи 10мин на място и угасна, запали трудно след 5 мин въртене.Оборотите и малко играят като я запаля, понякога стрелката седи 2мин на 1000 и след това пада почти до 500 и тогава си застава на мястото.Друго, което съм забелязал е като спирам някаде и давам от 1ва или 2ра скорост на свободна оборотите пак падат до 500 претриса леко и се вдига до нормалните.
Благодаря предварително. Колата е 318IS
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Re: Проблем с гаснене
Ламбда сонда,при нея играят така оборотите 

- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Re: Проблем с гаснене
От ламбда няма да му загасне колата, а и не знам да играят оборотите при нея.. Може да е лошо гориво, защото сутрин и аз имах този проблем - пали на 3 цилиндъра, тресе, оборотите играят... Сипах V POWER RACING и се реши проблема.
Другото което може да е - регулатор на горивото. До колкото знам от него може да пали трудно колата. Може да е някой датчик, но определено можем само да гадаем при този случай. Виж на диагностиката какво ще излезе
Другото което може да е - регулатор на горивото. До колкото знам от него може да пали трудно колата. Може да е някой датчик, но определено можем само да гадаем при този случай. Виж на диагностиката какво ще излезе

3 мнения
• Страница 1 от 1