м43б16 на газ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Re: м43б16 на газ
Dpy написа:Mr2faces написа:Здравейте колеги.
Засилил съм се да слагам обикновенна газава на колата, мотора и е м43б16.Искам да попим този мотор сработва ли се добре на подобно газово, какъв може да му е разхода
С обикновена газова, градско(голям град) 14-15, извън града 8-9. Сработва се що-годе добре, ако майстора е добър, иначе само грижи ще имаш, докато не ти писне и не я изкубеш(както направи мой приятел)
Смали малко разхода , мойта е36-ца е 1.8 м43 и е купена с обикновенна газова . Разхода лятото в София ми е 11.5 -12 , извънграда 8 с клима имам и по-ниски стойности но няма смисъл да ги пиша.Зимата разхода се вдига с 2 литра някъде . Със 17-ки ми дига към 13 , и досега не съм имал проблеми с газта, а това са 3 години и няколко месеца.М/у колата има и чип и не съм ходил на газаджия за диагностика , с цел пускане на повече газ.
Доволен съм , колата си върви прилично , явно е правена при качествен майстор не знам , но разхода ми е нисък , а колата въръви една идея по слабо от бензин , като пусна климата става 1.4-де

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Aми аз му казвам някви средни стойности, не най-оптимистичния, да не остане разочарован после, тя и моята може да ми гори 7 газ извън града и 11 градско, ама при каране като баба, иначе нормално е 8-9 извън и 13 градско.При мен разхода от 15-ки, 16-ки и 17-ки не се промени, може би щото все случвам на някви леки модели.
- Mr2faces
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 compact '97
Колеги, някакви отзиви за ТамонаГаз имате ли, било Латвийско производство, доста сполучлив и сравнително икономичен.Някакви наблюдения от ваша страна?
Поздрави
Поздрави

Последна промяна Mr2faces на 16 Дек 2011, 21:45, променена общо 1 път
- jackass3D
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 Touring
- Мечтае да кара: Mach 1, Hemi Cuda и Chevy SS
- Детайли за колата: Много хубави :)
Mr2faces написа:Колеги, някакви отзиви за ТамонаГаз имате ли, било Латвийско производство, доста сполочлив, и сравнително икономичен.Някакви наблюдения от ваша страна.
Поздрави

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2