Проблем с късите светлини
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- dleivoo
- Потребител
-
- Кара: BMW e36
- Мечтае да кара: e30 m3
- Детайли за колата: m43 b16
Проблем с късите светлини
Здравейте на всички.
Дойде и моя ред да пусна 1вата си тема.
Ето го и проблема : Качвам се в колата паля двигателя и си включвам фаровете. Нали копчето си има 2 степени- 1вата габарити 2рата къси. Но когато колата е студено си е направо невъзможно да светнат късите
Когато загрее няма никакъв проблем въртя и святкат, но докато вдигни поне 30 40 градуса горкичката толко
отнася, че чак жал ме хваща. Проверил съм кабели ключето за фаровете също бушони .. нищо неоткрих. Дайте някаква идея че много мразя вечер като излизам и несам я карал да чакам 10 мин. да загрее малко, или да им карам на дълги, при което изяждам и аз доста благословии, но какво да направя
Благодаря предварително, и се извинявам ако съм пуснал ненужна или повторна тема!
Дойде и моя ред да пусна 1вата си тема.
Ето го и проблема : Качвам се в колата паля двигателя и си включвам фаровете. Нали копчето си има 2 степени- 1вата габарити 2рата къси. Но когато колата е студено си е направо невъзможно да светнат късите

Благодаря предварително, и се извинявам ако съм пуснал ненужна или повторна тема!
Re: Проблем с късите светлини
Колега смени си релето и ще се оправи,може да пробваш да сложиш релето от халогените то е същото.
- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
Като дадеш на контакт,без да палиш и включиш фаровете,какво е състоянието отпред?
Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
- dleivoo
- Потребител
-
Като дам на контакт без да паля пак си е същото... габаритите винаги палят играта е с късите
като е загряла колата и без да я паля само на контакт късите святкат но като е студена
Трябва да видя това реле, но и трябва да разбера каде е че да го сменя 

релетата за халогените и за фаровете се намира на средната редица 2рото и 3ретото от ляво на дясно ,мойте са оранжево и черно
BMW не е страст , BMW е диагноза !
- dleivoo
- Потребител
-
Благодаря много за отговорите, само това небях се сетил да видя и наистина се оказаха релетата ... при мен 3тото е за фаровете . И отново благодарности !

6 мнения
• Страница 1 от 1