Помагайте приатели!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- d_s_d2005
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 328I
- Мечтае да кара: E90 330I
Помагайте приатели!!!
Здравейте отново от мен искам да споделя нещо и ако може да помогнете
Скоро бях писал относно за 325ТДС една тема за едно почукване!! Въпросното почукване се оказа от вакум помпата разбита е оста зверски и от там идва!!
Но от днес нов проблем? Оставих колата да позагрее на място ма доста за проверка на перката! Но тя не включи а включи ел. перката на климатроника защо? Кога включва виското? Но проблема е че като загря хубаво като ворсирам колата до 2500оборота от време на време се чува припукване в ауспуха и искарва бял дим или по скоро сив?? Лелеее като видях и се побърках а колата си върви антифриза е чист маслото също какво се случва моля помогнете???

Скоро бях писал относно за 325ТДС една тема за едно почукване!! Въпросното почукване се оказа от вакум помпата разбита е оста зверски и от там идва!!
Но от днес нов проблем? Оставих колата да позагрее на място ма доста за проверка на перката! Но тя не включи а включи ел. перката на климатроника защо? Кога включва виското? Но проблема е че като загря хубаво като ворсирам колата до 2500оборота от време на време се чува припукване в ауспуха и искарва бял дим или по скоро сив?? Лелеее като видях и се побърках а колата си върви антифриза е чист маслото също какво се случва моля помогнете???
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
при работа на место се образува конденз в аспуха и оттам ти е припушването и ако я подгониш малко та да и загрее комина проблема ти се решава
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
Относно виското има доста изписано из форума,използвай търсачката и ще намериш отговор на въпроса си 

3 мнения
• Страница 1 от 1