буксата на фара
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
буксата на фара
Колеги буксата на фара прави лош контакт и фара спира и тръгва когато си иска.Буксата е капсулована и незнам може ли да се смени или ремонтира по някакъв начин.Дайте някакви предложения ..дали да търся втора уптреба и да наставям кабелите ..
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: буксата на фара
Desso написа:Колеги буксата на фара прави лош контакт и фара спира и тръгва когато си иска.Буксата е капсулована и незнам може ли да се смени или ремонтира по някакъв начин.Дайте някакви предложения ..дали да търся втора уптреба и да наставям кабелите ..
Ако буксата ти е капсулована (тоест кабелите са капсуловани за буксата и не могат да излизат от нея) , то тогава трябва да търсиш друга буска , да срежеш кабелите и да наставяш новата. Ако кабелите не са капсуловани в буксата , можеш да издърпаш пиновете от буксата и да видиш дали кабела прави добър конткт със пиновете. Попадал съм и на двата вариянта (и капсуловани и некапсуловани) и на капсулованата не можеш да и правиш нищо , просто трябва да отрежеш кабелите и да наставиш другата букса. Увери се преди това , че проблема ти е точно в буската , да не се окаже , че имаш лоша връзка вътре във фара и само бадива да режеш буксата ...
- KickingKing
- ентусиаст
-
Това каква кола? Компакт ли е? Фаровете фабрични ли са?

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- kobrata55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520
колега аз имам същия проблем на левия фар като пипна буксата и трагва фара и след това си гасне когато си иска,даите съвет
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
kobrata55 написа:колега аз имам същия проблем на левия фар като пипна буксата и трагва фара и след това си гасне когато си иска,даите съвет
колега и при мен беше същото,оправи се само

- ST0IL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 323i Е46
Много си прав не прави хубава маса 

- coupe112
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520iA
и аз имам такъв проблем с фар ДЕПО с лупа,започна да гасне и да премигва.Като пипна буксата светва и общо взето си прави каквото си иска и много дразни,дайте акъл какво да го правя.С контактен спрей дали ще има ефект? 

THE WORLD IS YOURS
- t.i.p
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39
- Детайли за колата: 520i
маи ще трябва да си вземеш нова букса и да я наставиш,и би трябвало да се оправи
9 мнения
• Страница 1 от 1